• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Lockaw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
29
6
1
31
Merhabalar erken gebelik testinde bakar misiniz ? Adetim Perşembe günü olmam gerekirken olmadım. 3 gün gecikti bugün pazar. Lütfen yardım edin ben görmek istediğim için mi hayalet çizgiyi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20221120_103111.jpg
    IMG_20221120_103111.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20221120_103044.jpg
    IMG_20221120_103044.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 126
Merhabalar erken gebelik testinde bakar misiniz ? Adetim Perşembe günü olmam gerekirken olmadım. 3 gün gecikti bugün pazar. Lütfen yardım edin ben görmek istediğim için mi hayalet çizgiyi görüyorum
Ben böyle bir olay yaşadığımda test bozuk çıkmıştı tarihine baktığımda tam 3 yıl geçmiş olduğunu gördüm isterseniz sizde bir kontrol edin ve başka bir test ile tekrar deneyin farklı eczaneden alınmış bir test ile denemenizi tavsiye ederim

Kaset testte aldım onda çıkmadı birşey var mı yok mu bilmiyorum kafam çok karıştı geç döllenme olmuş olabilir mi ?
3 gün geciktim çünkü normalde adetlerim hep düzenlidir hep tam gününde olurum ya 1 gün erken gelir ya 1 gün geç

Canım sonuç ne hamile misin suan benimde az bişey hayali kasette de hayalî adetime 6 gün var

Back