- Konu Sahibi CloudCloud
-
Aynen herkeste farklılık gösteriyor belirtiler haklısınız aslında beklemek en doğrusu ama insan da sabredemiyor tabi hem merak hem diş ağrısıHerkeste farklı belirtiler veriyor diyorlar doğru gerçekten. Testte çıkması için erken sanırım 4 gün kala yapsanız belki daha doğru sonuç alabilirsiniz. Şimdi hamileyseniz ve erken olduğu için çıkmazsa bu kez de hamile değilim diye düşünerek kendinizi de üzebilirsiniz
Ayy evet ya benim içime kurt düştüğü an gidip test aldım adet geçmesini bekleyemedimAynen herkeste farklılık gösteriyor belirtiler haklısınız aslında beklemek en doğrusu ama insan da sabredemiyor tabi hem merak hem diş ağrısı
Pazartesiyi beklemeye karar verdim negatifi görüp daha da üzülmek istemiorm en azından kesin olurAyy evet ya benim içime kurt düştüğü an gidip test aldım adet geçmesini bekleyemedim
Kız adete kaç gün varPazartesiyi beklemeye karar verdim negatifi görüp daha da üzülmek istemiorm en azından kesin olur
Kan testi ver erken gebelik testi yanıltıcıMerhabalar erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç öğrenebilirim ovulasyonda pik haziran 6 ydı reglime 6 gün var yapsam sonuç doğru çıkar mı diş tedavisi yapılması gerekiyor ağrısına dayanamaz oldum siz en erken ne zaman öğrendiniz ve hangi marka kullandınız
2 gün kaldı da dün denedim erken gebelik testini kalbim kadar temiz çıktıKız adete kaç gün var
Dün yaptım dayanamayıp negatifti inşallah dediğiniz gibi yanıltıcıdırKan testi ver erken gebelik testi yanıltıcı
Bide normal test yap bakalım bugün kaset testler den varsa çıkar bu teste var görünüyorMerhaba kızlar
En son 9 temmuzda regl oldum ortalama 30-35 gün adet döngüm ve çoğu zaman düzensiz 2 gün önce test yaptım miratech erken gebelik testi yaptım negatif diye kenara attım sonra gözüme takıldı hayalet gibi bi çizgi var yumurtlama dönemleri de dahil gün aşırı ilişkimiz oldu eşimle cocuk istediğimiz için regl düzensiz olduğundan tam ne gün döllenme olur ya da olur mu bilemiyorum.. bu marka testte bu sorunu yaşayan var mı? Bu arada ekran karartma denedim teste :) o zaman baya belirginleşiyor..
İlk ilişkiden 1 hafta sonra dayanamayıp 4 gün arayla kaset test yapmıştım negatifti ama adet günüm bile gelmemişti..Bide normal test yap bakalım bugün kaset testler den varsa çıkar bu teste var görünüyor
Normal testi dayanamayıp ilk ilişkiden bir hafta sonra 4 gün arayla iki kere yapmıştım sonuç negatifti şimdi de öyle cıkacak diye cok korkuyorumBide normal test yap bakalım bugün kaset testler den varsa çıkar bu teste var görünüyor
Bide normal test yap bakalım bugün kaset testler den varsa çıkar bu teste var
tamamBı testte çıkmış zaten hangisiyle yapsan çıkar artık korkma yap buraya da at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?