- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 33
- 33
- Konu Sahibi CloudCloud
-
3 kere erken gebelik testi mağduru olan biri olarak kesinlikle önermiyorum. Kan testi yapın biseyler varsa zaten şüpheli aralikta bi sonuç çıkar en azindan yada kadin doğumcunuza danisin. Ev testleri olarak sadece kaset testler güvenli cunkuMerhabalar erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç öğrenebilirim ovulasyonda pik haziran 6 ydı reglime 6 gün var yapsam sonuç doğru çıkar mı diş tedavisi yapılması gerekiyor ağrısına dayanamaz oldum siz en erken ne zaman öğrendiniz ve hangi marka kullandınız
Mağdurluk derken pozitif mi gözüktü negatifken3 kere erken gebelik testi mağduru olan biri olarak kesinlikle önermiyorum. Kan testi yapın biseyler varsa zaten şüpheli aralikta bi sonuç çıkar en azindan yada kadin doğumcunuza danisin. Ev testleri olarak sadece kaset testler güvenli cunku
Evet silik hemde anında çikti 2.çizgi ama negatifti kanda. Güvenim kalmadı o yüzden.Mağdurluk derken pozitif mi gözüktü negatifken
Yarın o zaman dediğiniz markayı bir deneyeyim erken gebelik testini ilk idrarla mı yapmak gerekiyorBen beş ya da altı gün kala miratech marka erken gebelik testi kullandım silik çizgi çıktı. Ertesi gün aynı markanın kaset testini kullandım silik çizgi yeniden çıktı. Aynı gün kan verdiğimde hamile olduğumu 16 beta ile öğrendim
Hangi markayı kullandınızEvet silik hemde anında çikti 2.çizgi ama negatifti kanda. Güvenim kalmadı o yüzden.
Predictor early 2 tane bir tanede baska bi marka denemistim eczaci cok iyi dedi diye almistim suan unuttum adiniHangi markayı kullandınız
Miratech markayı bi deniyim olmazsa yarın ona göre gidip kan vereyim inşallah doğru sonuç alırım bendePredictor early 2 tane bir tanede baska bi marka denemistim eczaci cok iyi dedi diye almistim suan unuttum adini
Insallah guzel haberler alirsinizMiratech markayı bi deniyim olmazsa yarın ona göre gidip kan vereyim inşallah doğru sonuç alırım bende
Amiinn inşallahInsallah guzel haberler alirsiniz
Yarın o zaman dediğiniz markayı bir deneyeyim erken gebelik testini ilk idrarla mı yapmak gerekiilk idrarla yapınca daha net sonuç alirsi
İlk idrarla yapılınca sonuç daha net olurYarın o zaman dediğiniz markayı bir deneyeyim erken gebelik testini ilk idrarla mı yapmak gerekiyor
Sabah 4 tane eczane gezdim dediğiniz marka yokmuş başka bir marka sölediler kesin gösterir diye 80 liraymış güvenemedim kan veririm daha iyi diyip almadmİlk idrarla yapılınca sonuç daha net olur
Ay ne kadar pahalıymış öyle ben seksen liraya özel hastane acilinde kan vermiştim çok iyi yapmışsınızSabah 4 tane eczane gezdim dediğiniz marka yokmuş başka bir marka sölediler kesin gösterir diye 80 liraymış güvenemedim kan veririm daha iyi diyip almadm
En son gebelik testini özelde yaptırmıştım ocak ayında 150 liraydıAy ne kadar pahalıymış öyle ben seksen liraya özel hastane acilinde kan vermiştim çok iyi yapmışsınız
İnşallah güzel haberler verirsinizEn son gebelik testini özelde yaptırmıştım ocak ayında 150 liraydıTabi o zmn gebelik planlamıyordum adetm 3 gün keçince kaset test almıştım pozitifi görünce öle gitmiştim hastaneye heyecandan 150 lira çok gelmemişti gözüme
İnşallahİnşallah güzel haberler verirsiniz
Merhabalar ben adetime 4 gün kala yapmıştım comfort markaydı silik çıkmıştı. Ne tür belirtileriniz var? Benim her zaman adete yakın mide bulantım ve göğüs şişmelerim olduğu için oradan ayıramadım ama farklı olan tek şey akıntımdı. Yumurtlamamdan 3 gün sonra hiç kesilmeyen koyu kıvamlı süt beyaz akıntım vardı. Enfeksiyon olduğunu düşünmüştüm sonra burada akıntının farklılığı gebelik olabilir yazılarını okuyunca test yapmıştımMerhabalar erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç öğrenebilirim ovulasyonda pik haziran 6 ydı reglime 6 gün var yapsam sonuç doğru çıkar mı diş tedavisi yapılması gerekiyor ağrısına dayanamaz oldum siz en erken ne zaman öğrendiniz ve hangi marka kullandınız
Aslında kasık ağrısı haricinde farklı bi durum yok 1 haftadır sanki adet olcakmışım gibi ağrım var o kdrMerhabalar ben adetime 4 gün kala yapmıştım comfort markaydı silik çıkmıştı. Ne tür belirtileriniz var? Benim her zaman adete yakın mide bulantım ve göğüs şişmelerim olduğu için oradan ayıramadım ama farklı olan tek şey akıntımdı. Yumurtlamamdan 3 gün sonra hiç kesilmeyen koyu kıvamlı süt beyaz akıntım vardı. Enfeksiyon olduğunu düşünmüştüm sonra burada akıntının farklılığı gebelik olabilir yazılarını okuyunca test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?