• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Aysekur

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
5
0
6
Arkadaşlar ben yeniyim yeni evliyim adetime 1 hafta var adet bittiği gün eşimle ikorunmazsız ilişki yaşadık 18 gün oldu 1 haftadır kasıklarımda batma var arada belime vuruyor ağrısı bugün erken gebelik testi yaptım negatif ama daha 7 gün var adete hamile olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

Adet bittiği gün olan ilişkiden hamile kalman zor canım yumurtlama dönemi olması lazım. Ne zaman yumurtladigini biliyor musun? 18 gün olduysa ilişkiden sonra şu an testte de çıkması lazim

Malesef bilmiyorum bende adet bitimi hamile kalmanın zor olduğunu biliyorum ama insan kasıklarda batma hissedince acaba mı diyor teşekkür ederim

Yumurtlama oluyordur belki. Kaç günde bir adet oluyorsun? 18 günse çıkması lazım

A1CEC626-3EB1-4903-86E2-F89561C280B0.jpeg
Kızlar ben hamileyim değil mi

Hamile miyim sizce ? Regle 3 gün var,ilk idrarla yapmadım

Eklentiler

• IMG-20220609-WA0134.jpg
    IMG-20220609-WA0134.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 208
Arkadaşlar ben yeniyim yeni evliyim adetime 1 hafta var adet bittiği gün eşimle ikorunmazsız ilişki yaşadık 18 gün oldu 1 haftadır kasıklarımda batma var arada belime vuruyor ağrısı bugün erken gebelik testi yaptım negatif ama daha 7 gün var adete hamile olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
18 gün geçtiyse çıkardı sonucu sadece bir kere ki ilişki oldu

Back