M mercimek12 Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 68 29 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #1 Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ? Eklentiler IMG-20220404-WA0000.jpeg 73,1 KB · Görüntüleme: 297
Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #2 sevda0611 .!.: Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat etsin
sevda0611 .!.: Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat etsin
M mercimek12 Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 68 29 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #3 yagmurdansonra .!.: Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat et ki Genişletmek için tıkla... yagmurdansonra .!.: Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Peki kan testi için bir kaç gün bekleyeyim mi veya yarın yaptırsam çıkar mı?
yagmurdansonra .!.: Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat et ki Genişletmek için tıkla... yagmurdansonra .!.: Evet bariz iki cizgi cikmis.hayirli olsun canim ama emin olmak icin bence kan teti de yaptir ki kafaniz rahat etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Peki kan testi için bir kaç gün bekleyeyim mi veya yarın yaptırsam çıkar mı?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #4 sevda0611 .!.: İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Peki kan testi için bir kaç gün bekleyeyim mi veya yarın yaptırsam çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Idrarda bu sekilde gorunuyosa kanda da yuksek bisey cikar diye dusunuyorum ben hakkinizda hayirlisi olsun insallah
sevda0611 .!.: İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Peki kan testi için bir kaç gün bekleyeyim mi veya yarın yaptırsam çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Idrarda bu sekilde gorunuyosa kanda da yuksek bisey cikar diye dusunuyorum ben hakkinizda hayirlisi olsun insallah
M mercimek12 Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 68 29 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #5 yagmurdansonra .!.: Idrarda bu sekilde gorunuyosa kanda da yuksek bisey cikar diye dusunuyorum ben hakkinizda hayirlisi olsun insallah Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. İnşallah teşekkür ederim
yagmurdansonra .!.: Idrarda bu sekilde gorunuyosa kanda da yuksek bisey cikar diye dusunuyorum ben hakkinizda hayirlisi olsun insallah Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. İnşallah teşekkür ederim
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 4 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #6 sevda0611 .!.: Tamam o zaman. İnşallah teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
A AEZ Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2022 9 6 16 Nisan 2022 Konu Sahibi mercimek12 #7 sevda0611 .!.: Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir acaba varmı gebelik
sevda0611 .!.: Kızlar bugün adet günüm ama olmadım. Bende erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu acaba hamile olbilir miyim ? Benim gibi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir acaba varmı gebelik