- 6 Mart 2020
- 78
- 124
- 43
- 28
Canım en iyisi kan sadece kan ver mutlanıyoruz sonra kan da çıkmayınca benim gibi ağlama çünkü ben çok kötü olmuştumBenimkine de bakar mısınız silik duruyo kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en iyisi kan sadece kan ver mutlanıyoruz sonra kan da çıkmayınca benim gibi ağlama çünkü ben çok kötü olmuştumBenimkine de bakar mısınız silik duruyo kızlar
7 canmMerhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız
Ooo çok erkennn Kaç haftaliksiniz şu an7 canm
Benim yine kimyasala döndü malesefOoo çok erkennn Kaç haftaliksiniz şu an![]()
Anladım canım inşallah tekrar güzel haberler alırsınBenim yine kimyasala döndü malesef
İNşallah sende bir an önce anne olursunAnladım canım inşallah tekrar güzel haberler alırsın
İnşallah canımİNşallah sende bir an önce anne olursun
2 haftayı geçti dün de regl olmam lazımdı olmadımYumurtlamadan kaç gün sonra testimiz bence var![]()
Çizgi görünüyor evet, reglinize kaç gün var ? Tecrübeli değilim ama inşallah hamilesinizdir :)Kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım yek çizgi vardı testin içini açtığımda silik çizgi gördüm yorumlayabilir misiniz testimi ekliyorum
2 gün var bekliyorumÇizgi görünüyor evet, reglinize kaç gün var ? Tecrübeli değilim ama inşallah hamilesinizdir :)
Ayy bende yapicam adetime 7 gun var cumayi beklicem 2 gun kalsin diye , nolur cok dua edin insallah gebeyimdirBende adetime 7 gün varken yaptım benim böyle çıktı gölge gibi inşallah ikimizde gebeyizdir benimkinin markası dayscomfort
Sonucunuz nedir acaba merak ettim2 gün var bekliyorum
Yaptınız mı sizde sonuç nediirAyy bende yapicam adetime 7 gun var cumayi beklicem 2 gun kalsin diye , nolur cok dua edin insallah gebeyimdir
Dayanamadim o gun yaptim negatif cikti cunku 8 gun kala yaptim , artik akillandim erken gebelikte yapmicam adetim gecerse gectikten sonra ypcam cok uzulup agliyirum fazla duygusalim benYaptınız mı sizde sonuç nediir![]()
8 gün kala hayatta çıkmaz zaten canm üzlme daha cok varDayanamadim o gun yaptim negatif cikti cunku 8 gun kala yaptim , artik akillandim erken gebelikte yapmicam adetim gecerse gectikten sonra ypcam cok uzulup agliyirum fazla duygusalim ben
Hayırlısı olsun inşallahDayanamadim o gun yaptim negatif cikti cunku 8 gun kala yaptim , artik akillandim erken gebelikte yapmicam adetim gecerse gectikten sonra ypcam cok uzulup agliyirum fazla duygusalim ben