• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Crazzy58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
25
10
3
31
Merabalar. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Ve bu ay ayni belirtilerimi yeniden hissediyorum adet gunume 4 gün var erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum. 4 gün yeterli mi acaba doğru sonuç alabilir miyim. Tecrubesi olan yardimci olabilir mi?

Merabalar. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Ve bu ay ayni belirtilerimi yeniden hissediyorum adet gunume 4 gün var erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum. 4 gün yeterli mi acaba doğru sonuç alabilir miyim. Tecrubesi olan yardimci olabilir mi?
Canım merhaba ben bu ay erken gebelik testi yaptım adet günümden 5 gün önce göründü çift çizgi. Bugün yarın yapsan yüksek ihtimal görürsün

Kızlar merhaba adet günüme 9 gün var sizce testi ne zaman ve hangi erken gebelik testini önerirsiniz

İnşallah 🤲🏻 Test yapınca haber et mutlaka 😊
Bende 6 gün gecikince bugün test yaptım..
Sizinki baya önce tespit olmus. Çizgi nasıldı?
Benimki resimdeki gibi!

Eklentiler

• IMG-20210101-WA0028.webp
    IMG-20210101-WA0028.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 64
Ertesi gün kan testi yaptırdım 31,9 çıktı canım 6 gün sonra tekrar yaptırdım 462 ye yükselmişti
Maşallah 🙂 sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Bende garanti etmeden kimseye söylemek istemiyorum.
Kızıma söylersem herkes duyar zaten..
Annemin karnında bebek var diye 🤣

Az önceki test sonucu görselini paylaşıyorum kızlar.. sanırım ikna oluyorum. Ama pazartesi kan için doktoru arayacağım.. içim öyle rahat edecek..

Eklentiler

• 20210102_160738.webp
    20210102_160738.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 103
Back