Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarindan itibaren 4 gün olacak erken gebelik testlerinde 1 hafta oncesine kadar deniliyor ya bu yuzden acele ediyorum birazYarın sabah bence daha net sonuç alırsın
Canım merhaba ben bu ay erken gebelik testi yaptım adet günümden 5 gün önce göründü çift çizgi. Bugün yarın yapsan yüksek ihtimal görürsünMerabalar. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Ve bu ay ayni belirtilerimi yeniden hissediyorum adet gunume 4 gün var erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum. 4 gün yeterli mi acaba doğru sonuç alabilir miyim. Tecrubesi olan yardimci olabilir mi?
Cok tesekkur ederim ins gorunurCanım merhaba ben bu ay erken gebelik testi yaptım adet günümden 5 gün önce göründü çift çizgi. Bugün yarın yapsan yüksek ihtimal görürsün
İnşallahCok tesekkur ederim ins gorunur
Tamamdır☺İnşallahTest yapınca haber et mutlaka
![]()
Merhaba canım, ben adet günümden 5 gün önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hamile olduğumu öyle öğrendimKızlar merhaba adet günüme 9 gün var sizce testi ne zaman ve hangi erken gebelik testini önerirsiniz
Bende 6 gün gecikince bugün test yaptım..İnşallahTest yapınca haber et mutlaka
![]()
Bende 2. Çizgi oluştu hemen sendeki daha belirginBende 6 gün gecikince bugün test yaptım..
Sizinki baya önce tespit olmus. Çizgi nasıldı?
Benimki resimdeki gibi!
İnşallah ya.. yarın tekrar yapicam..Bende 2. Çizgi oluştu hemen sendeki daha belirginkesin hamilesin canım çok bariz belli
Kan testi oldunuz mu? Ben pazartesi arayacağım sağlık ocağını bakalım ne diyeceklerBende 2. Çizgi oluştu hemen sendeki daha belirginkesin hamilesin canım çok bariz belli
Ertesi gün kan testi yaptırdım 31,9 çıktı canım 6 gün sonra tekrar yaptırdım 462 ye yükselmiştiKan testi oldunuz mu? Ben pazartesi arayacağım sağlık ocağını bakalım ne diyecekler
Yarınki sonucu da haber edin lütfenİnşallah ya.. yarın tekrar yapicam..
Bunu akşam idrarı ile yapmıştım..
MaşallahErtesi gün kan testi yaptırdım 31,9 çıktı canım 6 gün sonra tekrar yaptırdım 462 ye yükselmişti
Maşallahsağlıkla kucağına almanı dilerim.
Bende garanti etmeden kimseye söylemek istemiyorum.
Kızıma söylersem herkes duyar zaten..
Annemin karnında bebek var diye![]()
Teşekkürler canımMerhaba canım, ben adet günümden 5 gün önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hamile olduğumu öyle öğrendim
Teşekkür ederim canımTeşekkürler canımhayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin