• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Bebekistiyrm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
308
120
18
Kızlar şuna bi bakarmısınız belli belirsiz çizgi var sanki, önceden dikkatimi çok çekmemişti ama şuan iyice bakınca var bi belirsiz çizgi

Eklentiler

• 20201023_231136.jpg
    20201023_231136.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 89
  • 20201023_231131.jpg
    20201023_231131.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 71
yakinlastirdigimda gordum fakat yarin ilk idrarla yenilersen varsa bira daha belrginleserek cikicaktir. İnsall

yakinlastirdigimda gordum fakat yarin ilk idrarla yenilersen varsa bira daha belrginleserek cikicaktir. İnsallah:))
Yaptım tekardan ama uzun süre bekleyince ikici çizgi belirginleşiyor, 1 gün sonra tam görünecek çizgi oluyor, pazarteside kan vermistim 0.0 çıktı, pek umudum yok çünkü son ilişkim 8 eylüldeydi🥰

Malesef, ama ümitliyim gene♥️
bebek istiyosan iliskiye devam edebildigin kadar etmelisin tatlim. 8 eylul diyosun ekim olsa neyse dicem:) 2 aylik cocuk testte nsil cikmasjn:) bence istersen ovulasyon testiyle takip et ve o gunlerj kesin degerlendir. İnsallah hayirlisiyla sen de hamile kalirsn

bebek istiyosan iliskiye devam edebildigin kadar etmelisin tatlim. 8 eylul diyosun ekim olsa neyse dicem:) 2 aylik cocuk testte nsil cikmasjn:) bence istersen ovulasyon testiyle takip et ve o gunlerj kesin degerlendir. İnsallah hayirlisiyla sen de hamile kalirsn
Ay inşallah yaa, takip edecem inşallah teşekkür ederim🥰

Yaptım tekardan ama uzun süre bekleyince ikici çizgi belirginleşiyor, 1 gün sonra tam görünecek çizgi oluyor, pazarteside kan vermistim 0.0 çıktı, pek umudum yok çünkü son ilişkim 8 eylüldeydi🥰
8 eylülden bu yana kesın çizgi çıkardı o yüzden psikolojik yaşadıklarınız 🤷🏻‍♀️

Back