- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi halabirumutvar
Insallah canimmm insallah bilmiyom umutsuzum aslinda ama insallah dedigin cikarCanımm ben gördüümm inşallah vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimmm insallah bilmiyom umutsuzum aslinda ama insallah dedigin cikarCanımm ben gördüümm inşallah vardır
Insallah canimmm rabbim hepimize nasip etsin insallahCanım var gibi sankiinşallah vardır
![]()
gec dollenme oldugunda adetin gctgi gbi ogrenmiyoruz dimi bi hafta snrasnda blki cikar dimi cnmGününü beklemek daha az yıpratıcı olacaktır. Silik çizgi çıksa bile biyokimyasal gebelik olabilir üzülürsün. Geç döllenme ise de çıkmaz moralin bozulur. Ben bekle derim.
Adet sonrası 10.gün bile öğrenildiği oluyormuş. Drum öyle demişti.gec dollenme oldugunda adetin gctgi gbi ogrenmiyoruz dimi bi hafta snrasnda blki cikar dimi cnm
Bn catlatma oldum 15 gun snra gttgmde negtf oldu bi hfta kanama grdum ve uc gun snra tekrar kan gorunce doktr dusuk oluyr dedi gec dollenmis dedi suandada adetim 5 gundur gcmis adetimin 3 gunu test yptim erken gebelik testi cikmadi acaba gec dollnme varsa gcmi cikr erknmi yptim bilmedim belim ve kasm cok agryr ve surekli halsz ytyrm kafam yerden kalkmiyirAdet sonrası 10.gün bile öğrenildiği oluyormuş. Drum öyle demişti.
Geç döllenmişse geç çıkar testlerdeBn catlatma oldum 15 gun snra gttgmde negtf oldu bi hfta kanama grdum ve uc gun snra tekrar kan gorunce doktr dusuk oluyr dedi gec dollenmis dedi suandada adetim 5 gundur gcmis adetimin 3 gunu test yptim erken gebelik testi cikmadi acaba gec dollnme varsa gcmi cikr erknmi yptim bilmedim belim ve kasm cok agryr ve surekli halsz ytyrm kafam yerden kalkmiyir
Ilki gec dollnmeydi bu seferde gec dollnme olabilirmi yani adetin kacinci gunu test ypmk saglikli cvp verir pki gc dollnmedeGeç döllenmişse geç çıkar testlerde
Zaten drlar adet geçtikten 10 gün sonrasında test yapın diyorlarIlki gec dollnmeydi bu seferde gec dollnme olabilirmi yani adetin kacinci gunu test ypmk saglikli cvp verir pki gc dollnmede
Ozmn bu erken gebelik testi yalan yani dimiZaten drlar adet geçtikten 10 gün sonrasında test yapın diyorlar
Yalan değil. Normal veya erken döllenmeyi gösterir sonuçta.Ozmn bu erken gebelik testi yalan yani dimi
10 gun dolunca ndn olmdim die doktora gtcm ozmn kan testi ypick ona gore tedaviye baslrim evdeki testler kana gctiktn sonra idrara gecyrOzmn bu erken gebelik testi yalan yani dimi
Hmm gc dollnmede gc gosterir yaniYalan değil. Normal veya erken döllenmeyi gösterir sonuçta.
AynenHmm gc dollnmede gc gosterir yani
Saol canim bilgilndirdgin icin insallah gec dollenmedir rabbim evlatla sinamasin