• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gününü beklemek daha az yıpratıcı olacaktır. Silik çizgi çıksa bile biyokimyasal gebelik olabilir üzülürsün. Geç döllenme ise de çıkmaz moralin bozulur. Ben bekle derim.
gec dollenme oldugunda adetin gctgi gbi ogrenmiyoruz dimi bi hafta snrasnda blki cikar dimi cnm

Adet sonrası 10.gün bile öğrenildiği oluyormuş. Drum öyle demişti.
Bn catlatma oldum 15 gun snra gttgmde negtf oldu bi hfta kanama grdum ve uc gun snra tekrar kan gorunce doktr dusuk oluyr dedi gec dollenmis dedi suandada adetim 5 gundur gcmis adetimin 3 gunu test yptim erken gebelik testi cikmadi acaba gec dollnme varsa gcmi cikr erknmi yptim bilmedim belim ve kasm cok agryr ve surekli halsz ytyrm kafam yerden kalkmiyir

Bn catlatma oldum 15 gun snra gttgmde negtf oldu bi hfta kanama grdum ve uc gun snra tekrar kan gorunce doktr dusuk oluyr dedi gec dollenmis dedi suandada adetim 5 gundur gcmis adetimin 3 gunu test yptim erken gebelik testi cikmadi acaba gec dollnme varsa gcmi cikr erknmi yptim bilmedim belim ve kasm cok agryr ve surekli halsz ytyrm kafam yerden kalkmiyir
Geç döllenmişse geç çıkar testlerde

Back
X