Kızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım
Pozitiftir canım hayırlı olsunKızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım
Taze nane neden zararlı canım ??Hayırlı olsun canım
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bence kesin var silikte çıksa oluyor
Kan testi yaptır ve 2 gu de bir tekrarla inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Maydanoz taze nane tüketme
Kahve icme ve avm lerin girişindeki o yerden geçme
Hamileyim de yandan sıyrıl
Düşük yapıyor o yüzden yasakTaze nane neden zararlı canım ??
Kızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım
Sonucunuzu merak ettim Rabbim nasip etmiştir inş meleğinizi sizeKızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım
Merhaba cnm benimdr adetime 9 gün var test yaptım benimde negatif.sonradan çift çizgi bi anlam ifade etmiyo.ama erken yaptık testi ben 5 gün sonra yani cuma sabahı yapıcam bidaha.haberleşekim burdan aynı durumdayızMerhaba adetime daha 10 gün var meraktan bir test yaptım tek çizgi çıktı diğer güne bi baktım çift çizgide çıkmış sizce test yanlış vermiş olabilir mi ? böyle yaşayan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?