• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patarak

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
288
Yer
İstanbul
Kızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım

Eklentiler

• IMG-20170501-WA0001.jpg
    IMG-20170501-WA0001.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 391
Bilemedim cok cok silik

Çok erken test için
kesin sonuç için adetinin gecikmesini bekle

Kızlar ben dayanamayıp adetime 4 gün kala Test yaptım Sizce sonuç ne ikinci çizgi çok silik emin olamıyorum Sizde de böyle bir durum olmuşmuydu tam ne anlayamadım

Hayırlı olsun canım
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bence kesin var silikte çıksa oluyor
Kan testi yaptır ve 2 gu de bir tekrarla inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Maydanoz taze nane tüketme
Kahve icme ve avm lerin girişindeki o yerden geçme
Hamileyim de yandan sıyrıl;)

Ayrica 4 gün önce benim normal teste çıkmıştı bundan da silikti

Teşekkürler yorumlarınız için az daha sabredip bir daha yapacağım inş.

Pozitiftir canım hayırlı olsun

Silik çizgi olması önemli ama ben emin olman için bekle dedim kafan rahat eder

Kızlar günaydın. Benim bugün adetime 8 gün var. Yani son adetime göre 23.günüm bugün. 3 gündür böle afedersiniz kahverengine benzer bi akıntım var hafif kasık ağrısıyla birlikte. Bu arada bundan 10 gün önce falan ovulasyon testi pik çıkmıştı ve hatta o günlerde yine 2 gün aşırı kasık ağrısıyla birlikte yine lekelenme yaşamıştım. Ve o günleri gün aşırı olmak üzere değerlendirdik. Dün merak edip ovulasyon testi yaptım. Yine koyuydu. Sizce nedendir. Bi kez daha yumurtlama mı oldu.

Hayırlı olsun canım
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bence kesin var silikte çıksa oluyor
Kan testi yaptır ve 2 gu de bir tekrarla inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Maydanoz taze nane tüketme
Kahve icme ve avm lerin girişindeki o yerden geçme
Hamileyim de yandan sıyrıl:KK66:
Taze nane neden zararlı canım ??

Hmmm ilk kez duydum ve korktum hamile olma ihtimalim var ve hayatta sevmezsen bugün canım çekti ve yedim bişi olur mu

Daha günün gelmediği için silik çıkması normal canım. Testin fotosunu yüklesene bakalım bi... P patarak

Sonucunuzu merak ettim Rabbim nasip etmiştir inş meleğinizi size

Merhaba adetime daha 10 gün var meraktan bir test yaptım tek çizgi çıktı diğer güne bi baktım çift çizgide çıkmış sizce test yanlış vermiş olabilir mi ? böyle yaşayan var mı :)

Maglesef Bende yapi yapmaz silik çift çizgi çıktı ama sonu hüsran yanlışmış umarım seninki doğru çıkar

Canım 4 gün önce normal teste çıkmıştı bende bundan daha çok silikti

Bu gayet belirgin bence
Hayırlı uğurlu olsun

Inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağınıza alınız
Darısı başımıza..

Merhaba adetime daha 10 gün var meraktan bir test yaptım tek çizgi çıktı diğer güne bi baktım çift çizgide çıkmış sizce test yanlış vermiş olabilir mi ? böyle yaşayan var mı :)
Merhaba cnm benimdr adetime 9 gün var test yaptım benimde negatif.sonradan çift çizgi bi anlam ifade etmiyo.ama erken yaptık testi ben 5 gün sonra yani cuma sabahı yapıcam bidaha.haberleşekim burdan aynı durumdayız

Back