Erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadım

Asya0009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
69
26
38
31
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim bir sorum olacak bugun adet günüm 3 gün gecikti. Böbreklerim de bazen sancı oluyo 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Normalde 28 günde bir adet olurdum 2 aydır 30 a çıktı. En son adetim 7 şubatı lütfen yardımcı olun.

Tek çözüm kan testi.. Uğraşma onlarla.. Umarım hamilesindir

İnşallah canım lütfen dua et
Ederim canım yarın acile gidip kan ver 2saate sonucu veriyorlar öğren kesin bir sonuç olur hem rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Drlar 2-3 günlük gecikmeyi gecikme olarak degerlendirmiyorlar. Bobreklerim ağrıyor diyorsunuz bence hemen dr a konuş çünkü bunlar çok farklı

Test yapsanız çıkar zaten, acile gitmenize gerek yok. Adı üstünde acil! Acil vakalar için, her gebelikten şüphelenen acile koşsa gerçek acil vakalara haksızlık etmiş oluruz. Bşrde erken gebelik testleri de adetten önce kesinlikle göstermiyor tamamen para tuzağı. Ben internetten getirttim bu ay ama adetim geçmeden kullanmayacağım. Sende cnm elinde testin varsa yap merakın gitsin, 3 gün geçmiş zaten. Varsa yarın sağlık ocağına kan verirsin sonra doktoruna gidersin. Hakkında hayırlısı olsun cnm

Test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye

Adetin düzenliymiş ama, varsa çıkar cnm. Böyle için içini yer, belki gebesin boşuna stres yapıyorsun. Öyle düşün, çıkmasa bile kan testi yaptırırsın, geç döllenme ise orda çıkar. Hadi yap müjdeni al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…