• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yapıp negatif gören sonradan kan testiyle bebeğini öğrenen var mı?

Hardalbeyaznil

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
16
0
6
34
Selam hanımlar. Erken gebelik testinı adetıme 5 gün kala yaptım ve tek cızgıydı. Ama göğüs agrim ve sutyenımı değiştirdiğim zaman da göğüs yanlarında kızarıklık ve yanma şikayetim var. Bel agrim hiç geçmedi zaten. Normalde adet olacağım da hiç göğüs agrim olmaz. Yardımcı olur musunuz? Bu testler küçük değerleri göstermiyor değil mi? Bu şekilde hamile kaldığını öğrenen var mı???

Ben de adetime 8 gun kala yaptirmistim kan testi sonuc 0.00 di.Sonra adetim 4 gun gecikince once idrar testi yaptim pozitif cikti inanamadim.Daha sonra aksama acilde kan testi yaptirdim deger >1000 çikti.Adet gunu gelmeden kan testi bile yaniltici olabiliyor adet gununuzun gecmesini bekleyin bence

Ben de adetime 8 gun kala yaptirmistim kan testi sonuc 0.00 di.Sonra adetim 4 gun gecikince once idrar testi yaptim pozitif cikti inanamadim.Daha sonra aksama acilde kan testi yaptirdim deger >1000 çikti.Adet gunu gelmeden kan testi bile yaniltici olabiliyor adet gununuzun gecmesini bekleyin bence
Hayırlı olsun. Kaç aylık hamılesınız?Hamilelik belirtilerin neydi o dönemde.

Tesekkur ederim.Daha yeni ogrendim. Cok belirtim yoktu gunum gecmisti adetten 4 gun once baslayan adet sancisiyla birebir ayni agri ve kramplar vardi her an adet olucakmissin gibi oluyo

Sonuç negatif ama 3 gün geçti hiç geçmez normalde.Bir yakınım 5 gün geçtiğinde test yapmıştı negatifti,daha sonra doktora gitti kan tahlilinde hamile olduğunu öğrendi.Bende verdim kan tahlili bekliyorum bakalım.yarın öğrenicem
Ben tecrübe ettim artık. Erken gebelik testleri adet öncesi falan olumlu sonuç vermiyor. Ama adet günü geçince en erken sonucu veren erken gebelık testleri oluyor. Normal gebelik testi ise 5-6 gün geçince olumlu sonuç veriyor. Bir de sabah ıdrarında çıkıyor değer düşükse
Bile. Hayırlısı olsun inşallah. Haber et

Ben tecrübe ettim artık. Erken gebelik testleri adet öncesi falan olumlu sonuç vermiyor. Ama adet günü geçince en erken sonucu veren erken gebelık testleri oluyor. Normal gebelik testi ise 5-6 gün geçince olumlu sonuç veriyor. Bir de sabah ıdrarında çıkıyor değer düşükse
Bile. Hayırlısı olsun inşallah. Haber et
Malesef canım negatif kanda baktırdım.ve adetimde geldi zaten.kızımda ve düşüğümde 1 gün kala çıkmıştı.önümüzdeki ay inşallahrahatsızlığın ve kullandığım antibiyotikler den olmadı diye düşünüyorum kısmet

Back