Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorumBence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorumBence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm
Zannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canımGeç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorum
Vericem insallah pozitif cikarKan tahlili ver bence canım..
İnşallahVericem insallah pozitif cikar
Evet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardırSizde hamilelik belirtileri var mı
InşallahZannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canım![]()
Hayirlisi olsunEvet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardır
Ben normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetimErken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir![]()
Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi benceBen normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetim
İnşallah kardeşimBen kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence
Yani gecikmesi normal değilBen kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence
Aynen öyle hakkımızda hayırlısi olsunYani gecikmesi normal değil
Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
Bende 8 gün gecikti aynı durumdayım erken gebelikte silik cizgi çıktı ama kaset tipi negatif gösteriyor ne düşünsem bilmiyorum inşallah hamileyizdirİnsallah umarım hamileyizdir