Bilemedim kan verin bence bende normal test yaptım 5 TL lik negatif çıktı benim de 16 gün gecikti İnşallah hamileyizdirKizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
2 yıldır deniyoruz inşallah bir mucize olurBilemedim kan verin bence bende normal test yaptım 5 TL lik negatif çıktı benim de 16 gün gecikti İnşallah hamileyizdir
15 gün geçtiyse teste çıkardı canım yine de bekle olmazsan kan verirsinKizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
İnşallah inşallah2 yıldır deniyoruz inşallah bir mucize olur
Ya zamanında gelir ya da 2 3 gun gecikirdi en fazla bu kadar hiç gecikme yaşamadımİnşallah inşallahböyle gecikir miydi hiç?
Bende aynen öyleyim ya anlamadım acaba havadan mıdır yoksa hamile myiiz İnşallah bebiş vardırYa zamanında gelir ya da 2 3 gun gecikirdi en fazla bu kadar hiç gecikme yaşamadım
QUOTbenim adetimde 17 gun gecikti 3 test yaptim 3 ude negatif ama son 3 gundur kasıklarım agriyor arada goguslerim sızlıyor sizdede var mi bu durum[/QUOTE]Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
[/QUOT
Bende cıkar diye biliyorum Bi kaç gün daha beklicem olmadı kan testi yapıcam15 gün geçtiyse teste çıkardı canım yine de bekle olmazsan kan verirsin
[/QUOTE]B
QUOTbenim adetimde 17 gun gecikti 3 test yaptim 3 ude negatif ama son 3 gundur kasıklarım agriyor arada goguslerim sızlıyor sizdede var mi bu durum
İnsallah umarım hamileyizdirBende aynen öyleyim ya anlamadım acaba havadan mıdır yoksa hamile myiiz İnşallah bebiş vardır
Sizde hamilelik belirtileri var mıBende aynen öyleyim ya anlamadım acaba havadan mıdır yoksa hamile myiiz İnşallah bebiş vardır
Benim de ilk ayımda 13 gün gecikmişti. Testte de negatif çıkmıştı. Hamileyim diye çok umutlanmıştım ama kanda da olmamıştı. Ama inşallah sen hamilesindirKizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
Hayır yapmadım bi kaç gun daha gecsin kan vericem umarım yanılmıştırErken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir
Evet bende öyle dusunuyorum boyle sebepsiz yere gecikmeside çok kafa karıştırıcı15 gün gecikme çok fazla erken gebelikti olsa cıkardı diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?