Erken gebelik testi yanlış cıkar mı

Pelolii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?

Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
Bilemedim kan verin bence bende normal test yaptım 5 TL lik negatif çıktı benim de 16 gün gecikti İnşallah hamileyizdir

B
[/QUOT
QUOTbenim adetimde 17 gun gecikti 3 test yaptim 3 ude negatif ama son 3 gundur kasıklarım agriyor arada goguslerim sızlıyor sizdede var mi bu durum[/QUOTE]

Benim de ilk ayımda 13 gün gecikmişti. Testte de negatif çıkmıştı. Hamileyim diye çok umutlanmıştım ama kanda da olmamıştı. Ama inşallah sen hamilesindir

Erken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir

Bence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…