- 8 Aralık 2021
- 159
- 77
- 18
- Konu Sahibi Beyazgulcan
-
Merhaba ben de foruma yeni üye oldum eğer geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir adet gecikmesini bekleyin kendinizi üzmeyin döllenmenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması içn içiniz rahat edecekse bir kan testi yaptırın yüksek olasıkla varsa çıkacaktır benim kardeşim adet gecikmesinden 15 gün sonra öğrenmşti hamile olduğunu hakkınıDa hayırlısı olsun inşHerkese merhaba hanimlar 3 aydir cocuk istiyorum programdan takibini de yapiyorum gunlerimide degerlendiriyorum ama olmadi bi turlu 3 ay oncesine kadar spiralle korunuyorduk suan adetime 2 gun var dun ve onceki gun test yaptim ilk yaptigim erken gebelik testi ikincisi normal testti ne yazikki ikiside negatif ciktifakat karnim cok sert 1 2 gun akintim oldu idrara cikmam sıklasti ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi normalde adet donemimde sivilce problemi yasamiyorum ama ayni adet olucakmisim gibi kasik agrilarimda var normalde ay icinde de kasik agrisi yasiyorum donem donem sizce testi tekrarlamalimiyim boyle negatif cikipta hamile olan varmi acaba icimde ki umudu yok edemiyorum boyle bisey yasayan varmi???
Insallah tesekkur ederim ilk cocuga karar verdigimizde acelemiznyok ne zaman olursa olur dusuncesideydim ama bikac ay olmayinca kafayi fena taktim sanirim bi an aklimdan cikmiyo hep biseyleri arastirirken buluyorum kendimiMerhaba ben de foruma yeni üye oldum eğer geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir adet gecikmesini bekleyin kendinizi üzmeyin döllenmenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması içn içiniz rahat edecekse bir kan testi yaptırın yüksek olasıkla varsa çıkacaktır benim kardeşim adet gecikmesinden 15 gün sonra öğrenmşti hamile olduğunu hakkınıDa hayırlısı olsun inş
Tesekkur ederim insallah oyledir fazla bekletmesinGeç döllenme yaşıyorsan olabilir adetten üç dört gün sonra tekrarla
Canım beni bi kaç kez yanılttı erken testlerBuda ikinci
Adet geçmeden kesin diyemiyorum benim böle oluyo adet oluyorumBuda ikinci
Sizin ne zaman adet tarihiniz gecikti mi yoksa daha gelmedimi insallah vardir bebisBuda ikinci
4 gun canim İnşAllah yaama ben iyice hevesimi kaybettim gibi bu ay icin çünkü yok yaSizin ne zaman adet tarihiniz gecikti mi yoksa daha gelmedimi insallah vardir bebis
Dimi beklicem artikinAdet geçmeden kesin diyemiyorum benim böle oluyo adet oluyorum
Belkide yok bende heves ettim yaCanım beni bi kaç kez yanılttı erken testler
Umudumuzu kaybetmeyelim belkide vardir hic belli olmaz4 gun canim İnşAllah yaama ben iyice hevesimi kaybettim gibi bu ay icin çünkü yok ya
Hayırlısı canim benimUmudumuzu kaybetmeyelim belkide vardir hic belli olmaz
Merhaba bende 1 saat önce erken gebelik testi yaptim aninda koyu iki cizgi cikti adete 2 gun var yaniltabilirmi sizceCanım beni bi kaç kez yanılttı erken testler
Koyuysa vardır canım benim silik çıkıo genelde ve olumsuz oluoMerhaba bende 1 saat önce erken gebelik testi yaptim aninda koyu iki cizgi cikti adete 2 gun var yaniltabilirmi sizce
Evet koyu sizin yazınız i okuyunca suphelendim normal kaset test yaptim ondada.koyuKoyuysa vardır canım benim silik çıkıo genelde ve olumsuz oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?