Kaset test yapmanı öneririm ama var gibi görüyorum benMerhaba kızlar, reglime 3-4 gün var fakat mide bulantılarıma dayanamadim ve erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı?
Bazen bu erken gebelik testleri yanıltıyor beni yanilttigi için söylüyorum ama inşallah sizinki doğrudurMerhaba kızlar, reglime 3-4 gün var fakat mide bulantılarıma dayanamadim ve erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı?
Var görünüyorBazen bu erken gebelik testleri yanıltıyor beni yanilttigi için söylüyorum ama inşallah sizinki doğrudur
Canm var gibi gorunuyo ama bu erken gebelik testlerine ben çok güvenmiyorum benmde başıma geldi pozitif çıktı fakat gebelik yoktu. Adet gününü bekleneni öneririm kaset test yap benceMerhaba kızlar, reglime 3-4 gün var fakat mide bulantılarıma dayanamadim ve erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı?
Merhaba, benim adetten 1 gün önceki kaset testim bu şekilde çıktı.erken gebelik testlerinde daha net çift çizgi oluyor. Bugün kan verdim. Bence sen de bir kan vermelisinArkadaşlar adetim 15 gün gecikti.normalde de düzensiz olduğu içşn öenemsemedim. Silik çizgiyi görüyor musunuz sizde acaba
ben de gördüm canım kan testi yaptır istersen kesin sonuç olur senin için adetin e baya geçmiş gönlüne göre bi sonuç alırsın inşallahArkadaşlar adetim 15 gün gecikti.normalde de düzensiz olduğu içşn öenemsemedim. Silik çizgiyi görüyor musunuz sizde acaba
Bugün tekrar başka bir test yapıcam o da bu şekilde çıkarsa kan vermeye gidicem.siz de kan sonucu cıktığında bilgilendirirseniz çok sevinirimMerhaba, benim adetten 1 gün önceki kaset testim bu şekilde çıktı.erken gebelik testlerinde daha net çift çizgi oluyor. Bugün kan verdim. Bence sen de bir kan vermelisin
Tabiki belli olunca buraya yazacağım. Allah gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın inşallah :)Bugün tekrar başka bir test yapıcam o da bu şekilde çıkarsa kan vermeye gidicem.siz de kan sonucu cıktığında bilgilendirirseniz çok sevinirim
Kan testim pozitif çıktı :)Tabiki belli olunca buraya yazacağım. Allah gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın inşallah :)
Yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah kaç çıktı değerinizKan testim pozitif çıktı :)
Çok teşekkür ederim :) 124 çıktı. İki gün sonra bir daha kan vereceğim. Umarım artış olurYaa çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah kaç çıktı değeriniz
Umarım olur çok sevindim.ben de biraz önce tekrar yaptım bu sefer çok net cıktı.yarın kan vereceğim bakalımÇok teşekkür ederim :) 124 çıktı. İki gün sonra bir daha kan vereceğim. Umarım artış olur
Harika bir haber :) şimdiden hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah :)Umarım olur çok sevindim.ben de biraz önce tekrar yaptım bu sefer çok net cıktı.yarın kan vereceğim bakalım
Gebelik gözüküyo ama yanda ki idrar damlatma yeri neden yeşil bozuk olabilirmiArkadaşlar adetim 15 gün gecikti.normalde de düzensiz olduğu içşn öenemsemedim. Silik çizgiyi görüyor musunuz sizde acaba
Yok o marka testlerin hepsinde var. Dün o şekilde silik çıktı bugün başka marka ile yaptım görüntüyü de bir önceki mesajımda yükledim.bugünkü cok belirgindi hatta 1 günde bu kadar belirginleşmesine çok şaşırdım.1gün bile çok fark edebiliyor demek kiGebelik gözüküyo ama yanda ki idrar damlatma yeri neden yeşil bozuk olabilirmi
Hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla al kucağına benim de şüphelerim var aralığın 20 sinde vajinal daraltma ameliyatı oldum ocağın 20 sinde adet oldum spiral var mı yok mu bilmiyorumYok o marka testlerin hepsinde var. Dün o şekilde silik çıktı bugün başka marka ile yaptım görüntüyü de bir önceki mesajımda yükledim.bugünkü cok belirgindi hatta 1 günde bu kadar belirginleşmesine çok şaşırdım.1gün bile çok fark edebiliyor demek ki