- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Thetruthisoutthere
-
Önceki nsldı benimki gibi miydiAz önce tekrar yaptım ekledim. T çok daha koyu çıktı
Eki Görüntüle 2553936
Yok biraz daha koyuydu c ve t nerdeyse eşitti. Gittikçe koyulaştı günden güne.Önceki nsldı benimki gibi miydi
Nasip bakalım artıkYok biraz daha koyuydu c ve t nerdeyse eşitti. Gittikçe koyulaştı günden güne.
Canım ovu yaptın mı günlerimiz hemen hemen ayniCanım adete kac gun var?
Yaptım kuzum 3kasımda pıktı ogun ılıskı sonrası gun ılıskı ondan sknra 1gun bosluk var ve dıger gun ılıskıye gırdım dunde dayanamayıp erken test yaptım olumsuz takvım uygulamamda bu cuma adet tarıhım ama ovulasyona gore hesaplarsam pazar gunuCanım ovu yaptın mı günlerimiz hemen hemen ayni
Galiba hamilesin bu kadar koyu çıkmazdı test yapsanaTekrar merhaba Kızlar. Pazartesiden beri ovu yapıyorum hep koyu çıkıyor. Bi tek dün silikti.
yumurtlama olsa silikleşmezmiydi?
Galiba hamilesin bu kadar koyu çıkmazdı test yapsana
2 3 gün muhakkak değerlendrElimde gebelik testi yok.
bi de korkuyorum galiba negatif sonuç almaktan
2 3 gün muhakkak değerlendr
Cnm yumurtan çatlamamış yada gebesinAnlamadığım yumurtalama bu kadar uzun sürer mi. Dün silikti bugün yine koyu. Kaç defa yumurtluyorum ki
Cnm yumurtan çatlamamış yada gebesin
Bn olsam test yapardımHaklısın çatlamamışta olabilir
Aynen cnm en güzeli tabi sabah ilk idrarla test yapmak. Ovülasyon sadece şüphelendiriyor işte.
Herşey gönlünce olsun inşallah amin
Bn olsam test yapardım
Çok teşekkür ederim bakalım işallah güzel ilerler herşey çok yeni dahacanım tebrik ederim gebeymişsin, sağlıkla ilerlesin inşallah❤❤❤
Çok teşekkür ederim bakalım işallah güzel ilerler herşey çok yeni dahadarısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?