- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Thetruthisoutthere
AMinnnnn kuzummmmm ınsallahh cok tesekkur ederımBekle cnm o zmn dayanabilirsen Rabbim yüzünü güldürsün insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMinnnnn kuzummmmm ınsallahh cok tesekkur ederımBekle cnm o zmn dayanabilirsen Rabbim yüzünü güldürsün insAllah
Kızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...
Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Teşekkürler yanıtınız için. En azından ovülasyon testi yapayım sabah ilk idrarla bakalım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba,
Büyük ihtimal hamile gibi görünüyorsunuz. Bence bat'a bir gün kala sabah, ovulasyon testi ya da hamilelik testi yapın yeniden. Benim 1 gün kala hamilelik testi de ovulasyon testi de pozitif sonuç olarak görünmüştü.
Teşekkürler bakalım şu son 2 gün nasıl geçecek bana☹Çizgi bariz belli hamilesin, normal testle de tekrar edebilirsin bir kaç gün sonra.
Ovu testiylebi miCnm sabah idrarınla mı yaptın. İstersen öyle dene bir de yarın sabah. T ne kadar koyu ve c ye yakınsa okadar yüksek gibi gözüküyor şu an şans![]()
Evet ovülasyon için söyledimOvu testiylebi mi
Sabah yaptım ama aşırı koyu değildiEvet ovülasyon için söyledim
Senin ovulasyon testinin resmini atar mısınArkadaşlar dayanamadım acile gittim az önce döndük. Değerim 260 küsür![]()
Bu sabah ovu testim resim de kırmızılığı net durmuyor ama daha netSenin ovulasyon testinin resmini atar mısın
Canım adete kac gun var?Bu sabah ovu testim resim de kırmızılığı net durmuyor ama daha net
DündüCanım adete kac gun var?
Erken tes yapsana canım gectıyse
Yarın sabah yapayım eşim uyanmasın diye dolobı açıp koliden çıkaramadımErken tes yapsana canım gectıyse
HAdı hayırlısı ınsallahYarın sabah yapayım eşim uyanmasın diye dolobı açıp koliden çıkaramadım
Az önce tekrar yaptım ekledim. T çok daha koyu çıktıBu sabah ovu testim resim de kırmızılığı net durmuyor ama daha net