- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Thetruthisoutthere
Benımde ovulasyonda pık 3kasımda oldu kızlar 9gun olmus sızce bende ovulasyon yapsam mı bata tahmını 5gun var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla fazla fazla varsa elinde dene bakalım ben de merak ettim nasıl çıkacakBenımde ovulasyonda pık 3kasımda oldu kızlar 9gun olmus sızce bende ovulasyon yapsam mı bata tahmını 5gun var
Ama suan 9gun gectı :/ sıvısa aldım sız sıvı alımına dıkkat etmısmıydınız?Valla fazla fazla varsa elinde dene bakalım ben de merak ettim nasıl çıkacak
Ovulasyon için dikkat etmemiştim öylesine yapmıştım zaten. Erken gebelik testi için ertesi sabah ilk idrarla yaptım ama.Ama suan 9gun gectı :/ sıvısa aldım sız sıvı alımına dıkkat etmısmıydınız?
var gibi gözüküyor cnm bende ovulasyon testinde koyu görünce gebelik testi yaptım böyle silik çıktı bence normal gebelik testinde de çıkar erken testlerin çok numarası yokKızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...
Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Cnm silinmezse insAllah gebeliktendir dhaa var adetine çıkmaz snrm daha gebelik testinde insAllah hamielsindrMerhaba Kızlar bu da benim ovülasyon testim.
Adetime 8 gün var.
Yumurtlama geçen hafta cunartesi oldu.
Acaba tekrar yumurtlamamı yoksa gebelik mi![]()
SIMDı yapsammı bılemedım cok su ıctım amaOvulasyon için dikkat etmemiştim öylesine yapmıştım zaten. Erken gebelik testi için ertesi sabah ilk idrarla yaptım ama.
İstersen dayan 2 saat bekleSIMDı yapsammı bılemedım cok su ıctım ama
Canım ovulasyon testınde pıkı gordukten kac gun sonra yapıo tekrar koyu gormustun?var gibi gözüküyor cnm bende ovulasyon testinde koyu görünce gebelik testi yaptım böyle silik çıktı bence normal gebelik testinde de çıkar erken testlerin çok numarası yok
Cnm silinmezse insAllah gebeliktendir dhaa var adetine çıkmaz snrm daha gebelik testinde insAllah hamielsindr
Çok su ictiysen bekle cnm biraz dhaa benceSIMDı yapsammı bılemedım cok su ıctım ama
9gun bıraz benı suphelndırıyor cok mu erken dıeİstersen dayan 2 saat bekle
var gibi gözüküyor cnm bende ovulasyon testinde koyu görünce gebelik testi yaptım böyle silik çıktı bence normal gebelik testinde de çıkar erken testlerin çok numarası yok
Cnm silinmezse insAllah gebeliktendir dhaa var adetine çıkmaz snrm daha gebelik testinde insAllah hamielsindr
[/QUOTE
Çok teşekkürler yanıtınız için. Hala cesaret edip yapamdım. Regle çok az kldı en azından onu bekleyeyim diyorum
Cnm ben bu ay ovu takibi yapmamistm adete yakın öylesine yaptım ama silikti sonradan koyulaşınca HCG yaptm yani yumurtlama ne zmndi bilmiorim tahmini yumurtlama 28 Ekimdi snrmCanım ovulasyon testınde pıkı gordukten kac gun sonra yapıo tekrar koyu gormustun?
Yaa çok teşekkürler vallhi korkuyorum ya 2 gün regli bekleyeceğim sanırımcanım hemen gidip kan ver çizgi belli baya
sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
ADete kac once yaomıstın canım ovulasyonu?ıkısıde koyumuydu ovulasyondaCnm ben bu ay ovu takibi yapmamistm adete yakın öylesine yaptım ama silikti sonradan koyulaşınca HCG yaptm yani yumurtlama ne zmndi bilmiorim tahmini yumurtlama 28 Ekimdi snrm
Yaa çok teşekkürler vallhi korkuyorum ya 2 gün regli bekleyeceğim sanırım![]()
Benim tahmini adet günüm cumartesi pazarı snrm geçen hafta cuma cumartesi gördüm koyuluguADete kac once yaomıstın canım ovulasyonu?ıkısıde koyumuydu ovulasyonda
KUZUM sen tam gununde yapmıssın benım daha 5gun var ıste oyuzden yapıp yapmama konusunda kararsızımBenim tahmini adet günüm cumartesi pazarı snrm geçen hafta cuma cumartesi gördüm koyulugu
Bekle cnm o zmn dayanabilirsen Rabbim yüzünü güldürsün insAllahKUZUM sen tam gununde yapmıssın benım daha 5gun var ıste oyuzden yapıp yapmama konusunda kararsızım