• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi ve ovulasyon testi görsel

Kızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...

Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
var gibi gözüküyor cnm bende ovulasyon testinde koyu görünce gebelik testi yaptım böyle silik çıktı bence normal gebelik testinde de çıkar erken testlerin çok numarası yok
Merhaba Kızlar bu da benim ovülasyon testim.
Adetime 8 gün var.
Yumurtlama geçen hafta cunartesi oldu.
Acaba tekrar yumurtlamamı yoksa gebelik mi 🥰
Cnm silinmezse insAllah gebeliktendir dhaa var adetine çıkmaz snrm daha gebelik testinde insAllah hamielsindr

var gibi gözüküyor cnm bende ovulasyon testinde koyu görünce gebelik testi yaptım böyle silik çıktı bence normal gebelik testinde de çıkar erken testlerin çok numarası yok

Cnm silinmezse insAllah gebeliktendir dhaa var adetine çıkmaz snrm daha gebelik testinde insAllah hamielsindr
Canım ovulasyon testınde pıkı gordukten kac gun sonra yapıo tekrar koyu gormustun?

[/QUOTE

Çok teşekkürler yanıtınız için. Hala cesaret edip yapamdım. Regle çok az kldı en azından onu bekleyeyim diyorum

Back