• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi ve ovulasyon testi görsel

Thetruthisoutthere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
37
36
38
Kızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...

20191110_210841.png20191110_210751.png

Hafif silik aynen

Kızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...

Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Bence hamılesınız yanlıs cıkma ıhtımalı cok az bu testler daha hassas oluyor genelde hayırlı olsun rabbım sagsaglım kucagına aldırsın ınsallah ovulasyon gununuzun uzerınden kac gun gectı merak ettım

Bence hamılesınız yanlıs cıkma ıhtımalı cok az bu testler daha hassas oluyor genelde hayırlı olsun rabbım sagsaglım kucagına aldırsın ınsallah ovulasyon gununuzun uzerınden kac gun gectı merak ettım
Ovulasyon testlerini çok düzenli uygulayamadım ama takvime göre yaklaşık 10 gün geçti ovulasyondan.

Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Bence kesin hamilesin canm bende ovulasyonla bu sonucu görüp gebelikte o şekilde görmüştüm ertesi gün değerim 170 di :) hayırlı olsun şimdiden 😍

Merhaba Kızlar bu da benim ovülasyon testim.
Adetime 8 gün var.
Yumurtlama geçen hafta cunartesi oldu.
Acaba tekrar yumurtlamamı yoksa gebelik mi 🥰

Eklentiler

• 8FCCA304-433B-4943-86F8-FAB0CC614B86.jpeg
    8FCCA304-433B-4943-86F8-FAB0CC614B86.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 165
İnşallah gebeliktir baya koyu çıkmış😇 erken gebelik testi yap bakalım yarın sabah varsa elinde. En güzeli beklemekte işte yapamıyoruz 🤦🏻‍♀️🤣
Bi an kendi fotolarım sandım bende adete 5 6 gün varken ovu yaptım pozitif çıkınca erken hamilelik yaptım aynı test renginden anladım sonra adeti 5 gün geçince normal hamilelik testi yaptım gözünüz aydın var bence

Bi an kendi fotolarım sandım bende adete 5 6 gün varken ovu yaptım pozitif çıkınca erken hamilelik yaptım aynı test renginden anladım sonra adeti 5 gün geçince normal hamilelik testi yaptım gözünüz aydın var bence
Hala test yapmadım bekliyorum reglime 2 gün kaldı. Ama meme uçlarım feci durumda şişirilmiş gibi oldu yine de temkinliyim bakalım nolcak. Sizde ne gibi belirtiler vardı regle az kala?

Hala test yapmadım bekliyorum reglime 2 gün kaldı. Ama meme uçlarım feci durumda şişirilmiş gibi oldu yine de temkinliyim bakalım nolcak. Sizde ne gibi belirtiler vardı regle az kala?
Bendeki tek belirti ayak altıma sıcak kan akışı oluyordu ilk hamileligimde de olmuştu tabi o düşükle sonuçlandı simdikinde hicbir belirti yaşamadım ne göğüs ne koku ne ağızda metalik tat öncekinde hepsini yasamistim

Back