- 13 Mayıs 2019
- 37
- 36
- 38
- Konu Sahibi Thetruthisoutthere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 gün daha bekleyip normal hamilelik testi yapayım diyorum.Hafif silik aynen
Aynn iyi olur inşallah güzel haberler alırsın2-3 gün daha bekleyip normal hamilelik testi yapayım diyorum.
Bence hamılesınız yanlıs cıkma ıhtımalı cok az bu testler daha hassas oluyor genelde hayırlı olsun rabbım sagsaglım kucagına aldırsın ınsallah ovulasyon gununuzun uzerınden kac gun gectı merak ettımKızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...
Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Ovulasyon testlerini çok düzenli uygulayamadım ama takvime göre yaklaşık 10 gün geçti ovulasyondan.Bence hamılesınız yanlıs cıkma ıhtımalı cok az bu testler daha hassas oluyor genelde hayırlı olsun rabbım sagsaglım kucagına aldırsın ınsallah ovulasyon gununuzun uzerınden kac gun gectı merak ettım
Bence kesin hamilesin canm bende ovulasyonla bu sonucu görüp gebelikte o şekilde görmüştüm ertesi gün değerim 170 di :) hayırlı olsun şimdidenKızlar merhaba, bata 5 gün kala ovulasyon testi yaptım sırf meraktan çok koyu çıktı. Şüphelenince erken gebelik testi yaptım ertesi sabah ilk idrarla. Hafif pozitif. Ne dersiniz? Bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor diyorlar ama...
Eki Görüntüle 2553189 Eki Görüntüle 2553190
Teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz de yavrunuzuAynn iyi olur inşallah güzel haberler alırsın![]()
Allah razı olsun inşallah darısı sizeTeşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz de yavrunuzu![]()
Gerçekten mi darısı başıma o zamanBence kesin hamilesin canm bende ovulasyonla bu sonucu görüp gebelikte o şekilde görmüştüm ertesi gün değerim 170 di :) hayırlı olsun şimdiden![]()
Erken yumurtlamışsın ama :) ovulasyon normalde adete yakın koyulaşırGerçekten mi darısı başıma o zaman![]()
Evet lh artıyormuş bazen regl öncesi. Ama işte gebelik testi silik olunca kafam karıştıErken yumurtlamışsın ama :) ovulasyon normalde adete yakın koyulaşır
Var ama erken yumurtlamışsın sadece :)Evet lh artıyormuş bazen regl öncesi. Ama işte gebelik testi silik olunca kafam karıştı![]()
Baya erken cıkmıs masallahOvulasyon testlerini çok düzenli uygulayamadım ama takvime göre yaklaşık 10 gün geçti ovulasyondan.
İnşallah gebeliktir baya koyu çıkmışMerhaba Kızlar bu da benim ovülasyon testim.
Adetime 8 gün var.
Yumurtlama geçen hafta cunartesi oldu.
Acaba tekrar yumurtlamamı yoksa gebelik mi![]()
İnşallah gebeliktir baya koyu çıkmışerken gebelik testi yap bakalım yarın sabah varsa elinde. En güzeli beklemekte işte yapamıyoruz
![]()
Bi an kendi fotolarım sandım bende adete 5 6 gün varken ovu yaptım pozitif çıkınca erken hamilelik yaptım aynı test renginden anladım sonra adeti 5 gün geçince normal hamilelik testi yaptım gözünüz aydın var benceİnşallah gebeliktir baya koyu çıkmışerken gebelik testi yap bakalım yarın sabah varsa elinde. En güzeli beklemekte işte yapamıyoruz
![]()
Hala test yapmadım bekliyorum reglime 2 gün kaldı. Ama meme uçlarım feci durumda şişirilmiş gibi oldu yine de temkinliyim bakalım nolcak. Sizde ne gibi belirtiler vardı regle az kala?Bi an kendi fotolarım sandım bende adete 5 6 gün varken ovu yaptım pozitif çıkınca erken hamilelik yaptım aynı test renginden anladım sonra adeti 5 gün geçince normal hamilelik testi yaptım gözünüz aydın var bence
Bendeki tek belirti ayak altıma sıcak kan akışı oluyordu ilk hamileligimde de olmuştu tabi o düşükle sonuçlandı simdikinde hicbir belirti yaşamadım ne göğüs ne koku ne ağızda metalik tat öncekinde hepsini yasamistimHala test yapmadım bekliyorum reglime 2 gün kaldı. Ama meme uçlarım feci durumda şişirilmiş gibi oldu yine de temkinliyim bakalım nolcak. Sizde ne gibi belirtiler vardı regle az kala?