How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken gebelik testi ve hamilelik!!!

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kizlar merhaba, suan sizin yorumlariniza cok ihtiyacim var.Bu ay ilk defa korunmadik.Eşimle cok düşünerek karar verdik.Bebek istiyoruz ve benim adetlerim cok duzenli hic şaşmaz,prezervatif ile korunduk hep yani hap falan kullanmadim.Adetime 4 gun var. 2 defa erken gebelik testi yaptim birisi adetime 7 gun kala birisi bugun yani adetime 4 gun kala.Negatif cikti...Ama iliski gununden sonra surekli bir bel agrisi ve kasikta batma.Ara sira bulantim oldu. Butun bunlar psikolojikmiydi simdi? Yada negatifi görüp hamile kalan varmi? Aranizda bana kizanlar olacak biliyorum daha ilk ay diye ama ben adetlerim cok duzenli diye cok umutluydum ilk aydan olur diye ve erken gebelik testi ile görürüm sandim.Suan acayip hayal kirikligi yasiyorum.Lutfen benden degerli yorumlarinizi eksik etmeyin..

Şimdi kafamızda hamilelik düşüncesi olduğu için herşeyi ona yormaniz çok normal biraz sabır birkaç aya inşallah hamile kalırsınız

Şimdi kafamızda hamilelik düşüncesi olduğu için herşeyi ona yormaniz çok normal biraz sabır birkaç aya inşallah hamile kalırsınız
Takviminizden anladigim kadariyla hamilesiniz. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..Ben neden bukadar umutlandim ilk aydan bilmiyorum ama sigarayi birakmistim ve bugun sinirden ve uzuntuden yeniden ictim.Cok canim sikkin..

Yok artık daha ilk aydan bu kadar hayal kırıklıkları falan yasayacaksaniz bu süreci nasıl yönetmeyi düşünüyorsunuz? Insanlar yıllarca yaşıyorlar bunu. Hayırlısını isteyin Allahtan. Sabırla bekleyin
Belki hamilesinizdir ama değilseniz de bunda bir anormallik yok. Bu kadar germeyin. Psikolojik olabilir bu yaşadıklarıniz. Güçlü olmalısınız anneliğe hazırlaniyorsunuz.

Çocuk yapmaya basladigimiz ay benim de hic şaşmayan adetlerim şaşmiş gecikmis birsuru belirti yasamiştim. Hicbir belirti hamilelige yorulmazmis bunu cok gec anladim.

Umarim hamilesinizdir. Adet olmadiysaniz test yapmaya devam edin. Beklemek istemiyorsaniz kan tahlilide yaptirabilirsiniz.

Ve stres yapmayin korunuyormussunuz gibi dusunun...

Kizlar merhaba, suan sizin yorumlariniza cok ihtiyacim var.Bu ay ilk defa korunmadik.Eşimle cok düşünerek karar verdik.Bebek istiyoruz ve benim adetlerim cok duzenli hic şaşmaz,prezervatif ile korunduk hep yani hap falan kullanmadim.Adetime 4 gun var. 2 defa erken gebelik testi yaptim birisi adetime 7 gun kala birisi bugun yani adetime 4 gun kala.Negatif cikti...Ama iliski gununden sonra surekli bir bel agrisi ve kasikta batma.Ara sira bulantim oldu. Butun bunlar psikolojikmiydi simdi? Yada negatifi görüp hamile kalan varmi? Aranizda bana kizanlar olacak biliyorum daha ilk ay diye ama ben adetlerim cok duzenli diye cok umutluydum ilk aydan olur diye ve erken gebelik testi ile görürüm sandim.Suan acayip hayal kirikligi yasiyorum.Lutfen benden degerli yorumlarinizi eksik etmeyin..
seni çok iyi anlıyorum. biz de daha yeni denemeye başladık. negatif olunca insan diyor ki "nasıl yani? bir ay daha mı beklicez şimdi?". aslında buna en çok sebep olan yumurtlama döneminde yüksek ihtimal olması. diğer zamanlarda ihtimal çok az olduğu denemeye bile değer görmüyoruz biz. dolayısıyla 1 ay beklemek zorunda kalıyoruz :(

Canım doktor bana yumurtlama gününü bilsen o gün ilişkiye girsen bile hamile kalma ihtimali %20 demişti. Yani bu iş gerçekten rabbimin nasip etmesine bağlı. Hamilelik belirtileri 6. haftadan sonra ortaya çıkıyor yani adete 7 gün kala falan bulantı bunlar hep psikolojik. Kendimizi o kadar şartlandırıyoruzki vücut hamileymiş gibi davranıyor bende yaşadım aynı şeyleri ilk aydan olmasını beklemek biraz zor ama problem yoksa 4 veya 6 ay içerisinde oluyor rahat olmaya bak sen.

Merhaba kızlar yeni evliyim hep hap ile korundum hapı bırakalı bir ay oldu adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı eve yapılan testlerden yaptım limon, diş macunu vs. Daha test için çok mu erken yoksa Hamile değilmiyimdir? Daha ilk ay denememiz önümüzde çok uzun bi yol var ama eşim
Çok istekli ondan negatif çıkmasına üzüldüm :((

Merhaba kızlar yeni evliyim hep hap ile korundum hapı bırakalı bir ay oldu adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı eve yapılan testlerden yaptım limon, diş macunu vs. Daha test için çok mu erken yoksa Hamile değilmiyimdir? Daha ilk ay denememiz önümüzde çok uzun bi yol var ama eşim
Çok istekli ondan negatif çıkmasına üzüldüm :KK43:(

canim adetin once test yapmak bence biraz sacma biraz sabirli ol ne zamanki adetinde 5 veya 6 gunluk gecikmeler var.ozaman test yaptir, biraz sabir lazim, ve smdiden.eger bu kdr acele etme olur insallah kendini cok stresse sokma

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :(

Bizim 4 yildir olmuyor sizin gibi olsaydık simdiye kadar intihar etmemiz gerekirdi.

Empati biraz

Back