ERKEN GEBELİK TESTİ VE BETAHCG

Canim ben doktora gittigimde 22m folikulum vardi doktor catlamak uzere dedi o gunu degerlendirdim. Sonra 5 gun gecti bahsettigin gibi bi akingi geldi ama bende hastanede calisiyorum bu arada asistan arkadasim o catlamadan sinra gelebilir falan dedi anlaymadim bende .. bakalim bgn doktorun catlamak uzere dedigi gunden itibaren 7 gun gecti dayanamayip normal kaset test yaptim negatif cikti tabi varsa bir sey haftaya cikar diye dusunuyorum

Canim 6 gun gectiginde gordum keseyiii sen bence gtsen vajinal usg olarak gorrsn keseyiii

Kuzum ben varya dalga gecme ama iliskiden 3 gun sonra bile test yaptim tabi cikmadi. Bebek bekledgn iliskiden ortalama 11 12 gun sonra silik cizgi cikablr. Onmzdeki hafta belli olut sanirimm.. catlamak uzere olduysa eger vardir biseyler bence

Kuzum ben varya dalga gecme ama iliskiden 3 gun sonra bile test yaptim tabi cikmadi. Bebek bekledgn iliskiden ortalama 11 12 gun sonra silik cizgi cikablr. Onmzdeki hafta belli olut sanirimm.. catlamak uzere olduysa eger vardir biseyler bence
Insallah canim hamişlerin duasi kabul olurmuş benim içinde dua et olur mu sag salim bebegine kavuş insallah , rabbim saglikli bir hamilelik nasip etsin

Canım o akıntı ilişki sonrası da oluyor nasıl ayırt edeceğiz

Canım o akıntı ilişki sonrası da oluyor nasıl ayırt edeceğiz
Yok kuzum bu o iliski sonrasi akinti gbi degil. Yumurtanin beyazi seklinde bir akinti iki parmagnn arasina alinca uzuyor sumuksu bir kivamda. O akinti bir iki kez yogun oluyor sonraki gun azaliyor genelde. O gunleri degerlendirrsen eger ihtimal yuksek.

Evet dogru soyluyorsun erken gebelik testi elimde kalmadi bende kaset testleri tekrarlayayim dedim bugun sabahta yaptim negatifti suan adete 3 gun var bekleyecegm mecbur. simdi kan vermeye giderim sonra negatif cikar iyice moralim bozulur diye gitmek te istemiyorum.Yogun belirtiler olmasa hic beklememde belkide kendi kendime belirti uretiyorum ama insan sadece kendini dinleyerek kasik agrisi olustururmuki sen erken gebelikten sonra hic kaset test yapmismiydin peki adet gunune kadar?

Canim ben vallahi 1 ay kendi kendime belrti cektim degilmsm hamile oluyor pskolojik gercekten. Benim kaset testte regle 3 gun kala gorunmustu denemistim oylesine. Kan verip negatf cikmasi da insanin moralni cok bozuyor.. demesi kolay da iste beklemekten baska caremiz yokk yokk yokkk

Bugun resmen yogun belirtiler yasamama ragmen adet oldum artik belirti aramak yok bir de bilginiz olsun predictor early erken gebelik testi yanlis pozitif gosteriyor adetime 5 gun kala bende silik cizgi gosterdi fakat adet oldum en garanti ovulasyon testi kullanmak ardindan yasanan belirtileri gormezden gelerek adet gununu beklemek ve adet gunu gecince kaset test yapmak ya da kan vermek. Artik bir sonraki aya ins tuttururuz Allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…