- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
- Konu Sahibi guzelhayat3222
Canim ben doktora gittigimde 22m folikulum vardi doktor catlamak uzere dedi o gunu degerlendirdim. Sonra 5 gun gecti bahsettigin gibi bi akingi geldi ama bende hastanede calisiyorum bu arada asistan arkadasim o catlamadan sinra gelebilir falan dedi anlaymadim bende .. bakalim bgn doktorun catlamak uzere dedigi gunden itibaren 7 gun gecti dayanamayip normal kaset test yaptim negatif cikti tabi varsa bir sey haftaya cikar diye dusunuyorumYumurtlama gunumun uzerinden tam 11 gun gectiginde. Silik cizgiyi gordum canim. Sor tabki ben kac gunumu gecrdim buralarda. Artik herkes dalga gecyodu benmle bide hastanede calsyrm hemsireyim falan ama durum cocukla ilgiliyse insan cok farkli oluyor. Benim ikinci hamilelgim bu. İlkinden daha heycanlym hatta. Cok iyi anliyorum seni. Bu arada ben eger uygulamanin bana gosterdgi yumurtlama gununde iliski yasasaydim bebegim olmazdi. Cunku ben yumurta aki kivamnda uzayan bir akinti varya ovulasyon belirtisi tam onun oncesi gunu yasadim. Orda dollenme oldu. Cnku uygulama bana o gunden sonraki 3 gunu gosteriyordu. Takvime bagli kalmayip ya ovu testi yada vucudu dinlemek lazm bence. Kalp atisi icin zaman gecmiyor inan. İnsallah duyarim saglklaa