ahshahsjsbir tek hamile misiniz diye yazi tura atmadiginiz kalmis.. sorun yok bence. rahat olun. stresten gecikmis.
haklısınız eminim ama acabalar diye diye yedim bitirdim kendimiHamile değilsin bundan bence sende eminsin ama neyse.
Hamilelikte hiç bitmiyor evhamlar vallahaklısınız eminim ama acabalar diye diye yedim bitirdim kendimi
teşekkür ediyorum ben de oylr düşünüyorum emin olmak için yapmıştım erken gebelik testiniNegatif sadece ella ictiginizden gecikmeniz var testte de cikardi olsaydi
allah size saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinHamilelikte hiç bitmiyor evhamlar valla
Hakkında hayırlısı canımallah size saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinbana bir an önce regl olmayı
Sevindim adiniza istemediginiz bi zamanmis hamile olmamaniz mutluluk verici istenmeyen gebelikler uzucu oluyoteşekkür ediyorum ben de oylr düşünüyorum emin olmak için yapmıştım erken gebelik testini
sonuc dogrudur dimi ya kan vermeyi dusundum ama maalesef salgın yuzunden hastaneye gidemiyorumSevindim adiniza istemediginiz bi zamanmis hamile olmamaniz mutluluk verici istenmeyen gebelikler uzucu oluyo
Gebelik testleri yaniltici olur derler ama ben hic yanilticiligini gormedim hamile degilken negatifti ama hamileyken surekli silikti adet sonrasi da tuttugunuz icin bence sorun yok korkuyosaniz 4 gun arayla bi daha tutun ama pozitif olacagini sanmiyorumsonuc dogrudur dimi ya kan vermeyi dusundum ama maalesef salgın yuzunden hastaneye gidemiyorum
teşekkür ederim cevabınız için gec dollenme olsa dahi 1 ay içinde silik çizgi de oluşurdu diye düşünüyorumGebelik testleri yaniltici olur derler ama ben hic yanilticiligini gormedim hamile degilken negatifti ama hamileyken surekli silikti adet sonrasi da tuttugunuz icin bence sorun yok korkuyosaniz 4 gun arayla bi daha tutun ama pozitif olacagini sanmiyorum
Dollenmeden 10-12 gun sonra ortalama gebelik testi cikar benim yumurtlamadan 11gun sonra ev testinde cikmstiteşekkür ederim cevabınız için gec dollenme olsa dahi 1 ay içinde silik çizgi de oluşurdu diye düşünüyorum
1 ay gecti yaGebelik testleri yaniltici olur derler ama ben hic yanilticiligini gormedim hamile degilken negatifti ama hamileyken surekli silikti adet sonrasi da tuttugunuz icin bence sorun yok korkuyosaniz 4 gun arayla bi daha tutun ama pozitif olacagini sanmiyorum
Rahat olun sanmiyorum gebelik oldugunu1 ay gecti ya
teşekkür ederim cevabınız içinRahat olun sanmiyorum gebelik oldugunu
en guzeli kendinizi o acabanin icine sokmamak..haklısınız eminim ama acabalar diye diye yedim bitirdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?