- 12 Nisan 2020
- 456
- 443
- 53
- 31
- Konu Sahibi nazenin0123
-
Ay inşallah öyledir, cuma olduğu için bugün veremiyorum geç kaldım pazartesi artıkBence var canım gözün aydın ama tabi en emin yol kan testi adetin geçince kan ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Var canım hayırlı olsunKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olunadetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım
İnşallah çok teşekkürlerVar canım hayırlı olsunregle daha var o yüzden silik çıkmış
Bu kadar hayali çizgi olmaz değil mi yaAynen var.. Yoksa en ufak bi cizgi bile çıkmıyor. Tecrubeyle sabittebrik ederim kan verin
Tabi tabi diyorum ya gebelik yoksa çıkmıyor bembeyaz bi görüntü yanii.. Arkadaşım test yapip negatif çıkınca çöpe atmıştı saatler sonra ici rahat etmemis çöpte bakmış pozitif. Sonra kan verdi negatif çıktı. Demem o ki bekleyen testlerde olabiliyor sonrada hayalet bi cizgi ama 10 dk içinde çıkan sonuc doğrudur. Sizinkisi 5 dk da çıkmışBu kadar hayali çizgi olmaz değil mi ya5 dk içinde de çıktı yani
Ilk düşük yaptığım gebeligimde çıkan test de bunun gibi incecik çizgi oluşmuştu test verdiğimde 50 çıkmıştı kan sonucum. Sizinkide cok yeni olduğu için böyle çıkar tahminimceBu kadar hayali çizgi olmaz değil mi ya5 dk içinde de çıktı yani
Ay içime su serptiniz çok teşekkür ederim gerçektenTabi tabi diyorum ya gebelik yoksa çıkmıyor bembeyaz bi görüntü yanii.. Arkadaşım test yapip negatif çıkınca çöpe atmıştı saatler sonra ici rahat etmemis çöpte bakmış pozitif. Sonra kan verdi negatif çıktı. Demem o ki bekleyen testlerde olabiliyor sonrada hayalet bi cizgi ama 10 dk içinde çıkan sonuc doğrudur. Sizinkisi 5 dk da çıkmış
Teşekkür ederim canım kan verip emin olacağım inşallah, eşime şimdilik bir şey söylemiyorumHa mi le sin
Hoşgeldin kervanımıza.
Teşekkür ederim canım kan verip emin olacağım inşallah, eşime şimdilik bir şey söylemiyorum
Aaa çok üzüldüm canım umarım sağlıklı gebeliklerin olur bundan sonraIlk düşük yaptığım gebeligimde çıkan test de bunun gibi incecik çizgi oluşmuştu test verdiğimde 50 çıkmıştı kan sonucum. Sizinkide cok yeni olduğu için böyle çıkar tahminimce
Teşekkür ederim canım.. Kan sonucunu bizimle de paylasrmsnAaa çok üzüldüm canım umarım sağlıklı gebeliklerin olur bundan sonra
Test aldığımı biliyor ama söylemek istemiyorum şimdilik adet günümü bekleyeyim en azındanBen dayanamayıp söylemiştim
Seninki gibi çıkmıştı benim de
Eşim şok tabi
Tabiki, hemen bugün gidecektim ama geç kalmışım sağlık ocağı için, yarın da tatil zatenTeşekkür ederim canım.. Kan sonucunu bizimle de paylasrmsn
Hamilemisiniz?Tabiki, hemen bugün gidecektim ama geç kalmışım sağlık ocağı için, yarın da tatil zaten
Evet hamileymişim meğer şimdi 4 aylık oldukHamilemisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?