• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba afetime benim de 6 gün var.erken gebelik testi yaptim negatif:KK43: 1 yildir bebek istiyoruz.bugün ovulasyon testi yaptim ikincisi daha silik.hamile olabilir miyim
cnm ben hiç ovulasyon testi yapmadım bilmiyorum kullanımını erken biraz bekle belki geç döllenme falan olmuştur daha rahme inmemiştir hayırlısı olsun inş hamilesindir.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım nedendir bilinmez ama çok heyecanlıyım=))
32 yaşındayım,3 yıllık evliyim ve eşimle daha iki aydır çocuk deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için neden iki aydır olmuyor çocuk diye kendi kontrollerimi ve eşimin kontrollerini yaptırdım ve sonuç eşimde 1.derece varikosel çıktı.
sperm sayısı ve hareketliliğinde fazla sorun yok. (sayı 25 milyon,hareketlilik %48) ama morfoloji kötü %0.
Bugün ameliyat olacak.çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allaha emanet.

Ama,temmuz ayında reglimi olduktan sonra (8 Temmuz) yumurtlama günlerimi predictor ile hesaplatıp (20 temmuzda en tepedeydi) çocuk denememizi gerçekleştirdik ve şuan bir sonraki reglime tam bir hafta var.adet belirtilerimde olabilir ama,idrar testi bu dönemde çıkar mı? yoksa illla kan testi mi yaptırmalıyım?
varikoselden dolayı bir içim diyor ki yok bu ayda tutmadı bir yanımda tuttu.(kasıkta batma,aşır gaz halleri,göğüslerde aşırı hassasiyet) bunlar adet belirtiside olabilir tabiki,ama bu belirtiler adetime 12 gün kala kendini göstermeye başladı ve ara ara da devam ediyor.

offffffffffff bilmiyorum,allah herkese nasip etsin.bu arada dünkü doğal afette umarım kimse can olarak zarar görmemiştir,herkese geçmiş olsun.....

sevgiler

Ayrıca kasık ağrısı,göğüs hassaslaşmasının yanı sıra sarı bir akıntı,idarda tortu ve koku da fazlasıyla var. Adet belirtilerinin yanı sıra sanırım birde üşütme belirtisi var:110::110:

Merhaba
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım nedendir bilinmez ama çok heyecanlıyım=))
32 yaşındayım,3 yıllık evliyim ve eşimle daha iki aydır çocuk deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için neden iki aydır olmuyor çocuk diye kendi kontrollerimi ve eşimin kontrollerini yaptırdım ve sonuç eşimde 1.derece varikosel çıktı.
sperm sayısı ve hareketliliğinde fazla sorun yok. (sayı 25 milyon,hareketlilik %48) ama morfoloji kötü %0.
Bugün ameliyat olacak.çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allaha emanet.

Ama,temmuz ayında reglimi olduktan sonra (8 Temmuz) yumurtlama günlerimi predictor ile hesaplatıp (20 temmuzda en tepedeydi) çocuk denememizi gerçekleştirdik ve şuan bir sonraki reglime tam bir hafta var.adet belirtilerimde olabilir ama,idrar testi bu dönemde çıkar mı? yoksa illla kan testi mi yaptırmalıyım?
varikoselden dolayı bir içim diyor ki yok bu ayda tutmadı bir yanımda tuttu.(kasıkta batma,aşır gaz halleri,göğüslerde aşırı hassasiyet) bunlar adet belirtiside olabilir tabiki,ama bu belirtiler adetime 12 gün kala kendini göstermeye başladı ve ara ara da devam ediyor.

offffffffffff bilmiyorum,allah herkese nasip etsin.bu arada dünkü doğal afette umarım kimse can olarak zarar görmemiştir,herkese geçmiş olsun.....

sevgiler
Merhaba bende 12 gün önce aynı belirtileri yaşadım siz test yaptınız mı hala göğüs ve kasık ağrıdı var akım yok bugün sancıları uyandım göğüs ve kasık

Benim adete 5 kaldı.üşütmeden kaynaklı olduğunu düşündüğüm sabah uyandığımda feci bir bel ağrım var ve belkide kendi kuruntum sol kasığımda belli belirsiz arada bir batma.kendimi dinliyorum sürekli bi belirtim olsun diye ama ne çare.daha erken, daha erken deyip test de yapmıyorum ama içim içimi yiğiyor. bu forumda dolaşıp yazışmaları okudukça heyecanım ve merakım daha çok artıyor.genelde herkes akışına bırakın üstüne düşmeyin diyor ama bende var mı yok mu sorusu hep aklımda

Merhaba

Merhaba bende 12 gün önce aynı belirtileri yaşadım siz test yaptınız mı hala göğüs ve kasık ağrıdı var akım yok bugün sancıları uyandım göğüs ve kasık
Ben test yaptım ama daha reglime 10 gün varken yaptım ve negatif çıktı sonrada bir daha yapmadım,şimdi bu cuma olmam lazım,sanırım regli belirtilerimle üşütme belirtilerinin bu ay birleşesi tutmuş
Hepimize hayırlısını versin Allah

Bende memlekete gittim baya gezdik daha 9 gün varken kanamam başladı sanırım bebek tutunamadi. Hap almıştım ama 2 kere kontrol hapı o da 6 günde etki etmeye baslmiyormus bir kere Korunmasız ilişki oldu hapa güvenip ama maalesef :(

VALLA BEN 6 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM HASSAS OLANINDAN ÇIKMADI. ARDINDAN 5 GÜN KALA DEDİM VARSA KANDA ÇIKAR HANI İLK GÜNDEN İTİBAREN YÜKSELİYOR DİYE ORDADA NGATİF. DOKTOR RAHİM KALIN DEĞİL HİÇ BİR BELİRTİ YOK ÖZLEMCİM BİR DAHAKİ AY DEDİ GÖNDERDİ. REGLİME 5 GÜN VARDI. REGLİM GEÇTİ 5 GÜN EVDE GEBELİK TESTİ YAPTI POZİTİF BİR DAHA YAPTIM POZİTİF KOŞTUM HASTANEYE BETA HCG 230,10 ÇIKTI DOKTOR 5 HAFTALIK HAMİLESİN DEDİ... YANİ ÖNCESİNDE NE OLACAĞINI DOKTRORLARDA DAHİL KİMSE BİLEMEZ BENCE GÜNÜN GEÇENE KADAR BEKLE O GEMELİK TESTLERİ BİZİM GİBİ MERAKLILAR KAZIKLAMAK İÇİN SAKIN ALMA
her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır,çoğu kişiye umut oldunuz..:KK36:..Allah isteyen tüm anne aday adaylarının kucaklarını boş bırakmasın inşallah :emir_bebek::anne:

Back