Merhabalar ben aranıza yeni katıldım nedendir bilinmez ama çok heyecanlıyım=))
32 yaşındayım,3 yıllık evliyim ve eşimle daha iki aydır çocuk deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için neden iki aydır olmuyor çocuk diye kendi kontrollerimi ve eşimin kontrollerini yaptırdım ve sonuç eşimde 1.derece varikosel çıktı.
sperm sayısı ve hareketliliğinde fazla sorun yok. (sayı 25 milyon,hareketlilik %48) ama morfoloji kötü %0.
Bugün ameliyat olacak.çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allaha emanet.
Ama,temmuz ayında reglimi olduktan sonra (8 Temmuz) yumurtlama günlerimi predictor ile hesaplatıp (20 temmuzda en tepedeydi) çocuk denememizi gerçekleştirdik ve şuan bir sonraki reglime tam bir hafta var.adet belirtilerimde olabilir ama,idrar testi bu dönemde çıkar mı? yoksa illla kan testi mi yaptırmalıyım?
varikoselden dolayı bir içim diyor ki yok bu ayda tutmadı bir yanımda tuttu.(kasıkta batma,aşır gaz halleri,göğüslerde aşırı hassasiyet) bunlar adet belirtiside olabilir tabiki,ama bu belirtiler adetime 12 gün kala kendini göstermeye başladı ve ara ara da devam ediyor.
offffffffffff bilmiyorum,allah herkese nasip etsin.bu arada dünkü doğal afette umarım kimse can olarak zarar görmemiştir,herkese geçmiş olsun.....
sevgiler