• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok merak ettiğim için erke gebelik testi yapacağım. negatif çıkarsa üzülmem, sonuçta daha ilk denemeydi =) ama yoksa da çift çizgi çıkmaz herhalde değil mi? yokken varmış gibi düşünmek istemem işte.

haklısın, en mantıklısı bu galiba.
negatifken pozitif olan çok az ama var. erken gebelik testi olduğu için hassas olacaktır sen regl tarihinde ya da bir gün önce yapabilirsin canım için içini yer senin şimdi.. testi aldıktan sonra ben hayatta bekleyemem o yüzden almıyorum :D

haklısın, en mantıklısı bu galiba.
CANIM ŞÖYLE SÖYLEYEYİM 1,5 YILDIR ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ. HESAPLAMA TEST CANIMDAN BEZMİŞTİM. 2 AY ÖNCE ADETİM GELMEDİN 3 KAN TESTİ, BAYA BİRDE GEBELİK TESTİ YAPTIM. HEP NEGATİF HEP NEGATİF. AMA MAYIS AYINDA DEDİM Kİ YAPMAYACAĞIM. BİR DAHA TEST GEÇMEDEN. MAYISTA YAPMADIM. GÜNÜMDE KANAMAM GELDİ. EŞİMLE HAZİRANIN 25 DE TATİLE GİTTİK ÇOCUĞU AKLIMDA ÇIKARDIM. OLMAYACAK GALİBA DİYE KABULLENDİM. ŞU GÜN YUMURTLAMA BU GÜN YÜKSEK GEBELİK DİYE HESAPLAMADIM BİLE. ( Kİ BEN HER GÜNÜ HESAPLARDIM.) HAZİRAN 15 DE KANIM KAYNAMAYA BAŞLADI. HANİ O GÜNLERDE BAKILABİLİR YA. 3 GÜN ŞEYTANLA SAVAŞTIM. ARDINDAN 18 DE İRADEME YENİLDİM VE DOKTORA GİTTİM. DOKTOR DETAYLI MUAYENE YAPTI RAHİM KALINLIĞINA YUMURTLAMA OLMUŞ MU OLMAMIŞ MI ONA . YUMURTLAMAN OLMUŞ AMA KAN DEĞERİN 0,10 VE RAHİMDE GEBELİK YOK ÖZLEM BİR DAHA Kİ AYA DEDİ. ÜZÜLDÜM AMA BEKLEDİĞİM SONUÇTU. DOKTORA 4 GÜN ERKEN GELDİM DEDİM. ODA TAMAM ADETİN GEÇİNCE GEBELİK TESTİ YAP DEDİ AMA YİNEDE UMUTLANMA OLSA ŞİMDİ BİŞİLER OYNARDI DEĞERDE DEDİ. ÜZÜLMEDİM DESEM YALAN OLUR.
SONRA 4 GÜN GEÇİP BÖYLE GARİP BİR TAT AĞZIMDA OLUŞMAYA BAŞLAYINCA ÜSTÜNE BİRDE KASIĞIMDA ADET SANCISINDAN FARKLI BATMA HİSSEDİNCE ARKADAŞIM TEST ALDI BU GÜN 25 TEMMUZ 2017 ECZANEDEN ALINAN 2 ADET GEBELİK TESTİDE ÇİFT ÇİZGİ:) BENCE BEKLE...

Bende 7 gun kala yaptim.negatif cikti bi daha adetim.gecmeden test yapmicam
adetin geçince bir daha yap. geç döllenme olduysa daha rahime bile gelmemiştir. çıkmaz 5 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı. 0,10 çıktı. adetim geçti 5 gün test yaptım evde çift çizgi hastaneye gittim pozitif

bir gün daha bekleseymişim test masrafından kurtulacakmışım :KK70: bu ay beklediğimden de erken oldum adeti. bugün başladı. normalde düzenlidir ama son 2 gündür babamın hastalığı, yurt dışından gelişim
, mevsim değişikliği vs etkiledi herhalde. normalde göstermediğim adet belirtilerimmiş meğer kanama, göğüs hassasiyeti vs..sağlık olsun ne diyelim.

merhaba hanımlar 1.5 yıla yaklaştı evliliğim bebek istiyoruz kıstım vardı tedavi oldum bi sorunum yok şu an ama hamile kalamıyorum bu ay 6 tane yumurtam oluştu çok ta sağlıklı dedi doktorum çatlamıştı da progestan kullanıyorum 1 kutu bitti 2. kutuya ara vermeden geçtim ve adetime 6 gün kala kan değerlerime baktırmak için kan verdim gebelikte baktırmak istedim değer her zamanki gibi 0 cıktı doktor erken belki hamilesindir dedi ama erken gebelik testi bile 6 gün önce algılıyor beta hcg yı kan testi daha hassas olsa değer küçükte olsa belli olurdu bence siz ne düşünüyorsunuz

merhaba hanımlar 1.5 yıla yaklaştı evliliğim bebek istiyoruz kıstım vardı tedavi oldum bi sorunum yok şu an ama hamile kalamıyorum bu ay 6 tane yumurtam oluştu çok ta sağlıklı dedi doktorum çatlamıştı da progestan kullanıyorum 1 kutu bitti 2. kutuya ara vermeden geçtim ve adetime 6 gün kala kan değerlerime baktırmak için kan verdim gebelikte baktırmak istedim değer her zamanki gibi 0 cıktı doktor erken belki hamilesindir dedi ama erken gebelik testi bile 6 gün önce algılıyor beta hcg yı kan testi daha hassas olsa değer küçükte olsa belli olurdu bence siz ne düşünüyorsunuz
altı yumurta mı maşallah.. yani ne zaman döllenme oldu rahme ne zaman salındı Allah bilir sadece bence beklenen regl tarihinde kan testi yaptırın. İnş güzel haberler alırsınız.

altı yumurta mı maşallah.. yani ne zaman döllenme oldu rahme ne zaman salındı Allah bilir sadece bence beklenen regl tarihinde kan testi yaptırın. İnş güzel haberler alırsınız.
inş isteyen herkese nasip olur adetime 8 gün kala şiddetli karin ağrısıyla doktora gittim yumurta sayın çok şükür çok ondan ağrın biri yeni çatlıyor bugün de birlikte olun demişti ama ne biliyim çok bittiğini hissediyorum adetime 3 gün kaldı iyice beni sıkıntı bastı

inş isteyen herkese nasip olur adetime 8 gün kala şiddetli karin ağrısıyla doktora gittim yumurta sayın çok şükür çok ondan ağrın biri yeni çatlıyor bugün de birlikte olun demişti ama ne biliyim çok bittiğini hissediyorum adetime 3 gün kaldı iyice beni sıkıntı bastı
ilaç kullanmadan doğal olarak 6 yumurta mı gelişmiş maşallah maşallah hepsi tutsa altız olur :) benim de iki günüm kaldı böyle bir ağrı hassaslık var sol tarafımda kısmet inş. hava kapalı yağmurlu içim sıkılıyor havadan diyorum ama bilemedim. göğüs uçlarımda hassaslık ve büyüme var sizde de var mı?

VALLA BEN 6 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM HASSAS OLANINDAN ÇIKMADI. ARDINDAN 5 GÜN KALA DEDİM VARSA KANDA ÇIKAR HANI İLK GÜNDEN İTİBAREN YÜKSELİYOR DİYE ORDADA NGATİF. DOKTOR RAHİM KALIN DEĞİL HİÇ BİR BELİRTİ YOK ÖZLEMCİM BİR DAHAKİ AY DEDİ GÖNDERDİ. REGLİME 5 GÜN VARDI. REGLİM GEÇTİ 5 GÜN EVDE GEBELİK TESTİ YAPTI POZİTİF BİR DAHA YAPTIM POZİTİF KOŞTUM HASTANEYE BETA HCG 230,10 ÇIKTI DOKTOR 5 HAFTALIK HAMİLESİN DEDİ... YANİ ÖNCESİNDE NE OLACAĞINI DOKTRORLARDA DAHİL KİMSE BİLEMEZ BENCE GÜNÜN GEÇENE KADAR BEKLE O GEMELİK TESTLERİ BİZİM GİBİ MERAKLILAR KAZIKLAMAK İÇİN SAKIN ALMA

ilaç kullanmadan doğal olarak 6 yumurta mı gelişmiş maşallah maşallah hepsi tutsa altız olur :) benim de iki günüm kaldı böyle bir ağrı hassaslık var sol tarafımda kısmet inş. hava kapalı yağmurlu içim sıkılıyor havadan diyorum ama bilemedim. göğüs uçlarımda hassaslık ve büyüme var sizde de var mı?
ilaç kullandım cnm klomen 3. ay kullanmışım benim evet ilk gunden beri karin ve kasik agrisi gogus hassasiyeti gogus ucunda irilesme falan var bide mantar oldum uzerine adet olcam diye korkuyorum sanırım

VALLA BEN 6 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM HASSAS OLANINDAN ÇIKMADI. ARDINDAN 5 GÜN KALA DEDİM VARSA KANDA ÇIKAR HANI İLK GÜNDEN İTİBAREN YÜKSELİYOR DİYE ORDADA NGATİF. DOKTOR RAHİM KALIN DEĞİL HİÇ BİR BELİRTİ YOK ÖZLEMCİM BİR DAHAKİ AY DEDİ GÖNDERDİ. REGLİME 5 GÜN VARDI. REGLİM GEÇTİ 5 GÜN EVDE GEBELİK TESTİ YAPTI POZİTİF BİR DAHA YAPTIM POZİTİF KOŞTUM HASTANEYE BETA HCG 230,10 ÇIKTI DOKTOR 5 HAFTALIK HAMİLESİN DEDİ... YANİ ÖNCESİNDE NE OLACAĞINI DOKTRORLARDA DAHİL KİMSE BİLEMEZ BENCE GÜNÜN GEÇENE KADAR BEKLE O GEMELİK TESTLERİ BİZİM GİBİ MERAKLILAR KAZIKLAMAK İÇİN SAKIN ALMA
haklısın cnm bi yerde ben yaptım cıktı yazmış biri ben kan testi yaptım cıktı demiş ben bunları görünce sanırım iyice üzüldüm progestan kullandım mi hiç

Arkadaslar merhaba afetime benim de 6 gün var.erken gebelik testi yaptim negatif:( 1 yildir bebek istiyoruz.bugün ovulasyon testi yaptim ikincisi daha silik.hamile olabilir miyim

Back