• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.145
19.656
498
Yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. İlk defa korunmayı bıraktık. Reglime 5 gün var, göğüs hassasiyeti hissediyorum ve kahverengi lekelenme var 2 gündür. regl öncesi böyle belirtilerim yok normalde. aslında regl tarihimi bekleyip gecikme olduğu takdirde test yaptırma niyetindeydim ama meraklanıyorum açıkçası. erken gebelik testi ne zaman uygulanabilir? reglimin gecikmesini beklemezsem verdiği sonuca ne kadar güvenebilirim?

Yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. İlk defa korunmayı bıraktık. Reglime 5 gün var, göğüs hassasiyeti hissediyorum ve kahverengi lekelenme var 2 gündür. regl öncesi böyle belirtilerim yok normalde. aslında regl tarihimi bekleyip gecikme olduğu takdirde test yaptırma niyetindeydim ama meraklanıyorum açıkçası. erken gebelik testi ne zaman uygulanabilir? reglimin gecikmesini beklemezsem verdiği sonuca ne kadar güvenebilirim?

canım merhaba,
şimdi aynı şeyleri bede yaşadım. göğüslerde hassasiyet. kahve rengi akıntım veya lekeleme olmadı. ama 21 haziranda regli oldum. eşimle bir çok kez birlikteliğim oldu. 18 haziranda kanda test yaptırdım negatif çıktı. ardından bir hafta geçti 4 gün geciktim. bu gün test yaptım pozitif çıktı. akşama hastaneye gideceğim. bence hiç güvenemezsin. güvenme moralin bozulur. reglini geçtiğininde git test yaptır sonuç net olur.

bence biraz daha bekleyip kan testi yaptırın çünkü gebelik testlerinde yüzde yüz doğruluk yok, pozitif sonuç alıp negatif olduğunu öğrenen de var sayıları az ama ben öyle olsun istemezdim. pozitif gördükten sonra hamileyim diye sevinirim kursağımda kalır sonra. benim dört gün var regl'ime göğüslerimde hassaslık ve regl olacakmışım gibi rahmimde bir ağrı var bunlar regl belirtisi de olabilir ama kahverengi akıntı hiç yaşamadım regl'nin son günü dışında, bu belirti olabilir sizde.

bence biraz daha bekleyip kan testi yaptırın çünkü gebelik testlerinde yüzde yüz doğruluk yok, pozitif sonuç alıp negatif olduğunu öğrenen de var sayıları az ama ben öyle olsun istemezdim. pozitif gördükten sonra hamileyim diye sevinirim kursağımda kalır sonra. benim dört gün var regl'ime göğüslerimde hassaslık ve regl olacakmışım gibi rahmimde bir ağrı var bunlar regl belirtisi de olabilir ama kahverengi akıntı hiç yaşamadım regl'nin son günü dışında, bu belirti olabilir sizde.

akıntı enfeksiyon belirtisi de olabilr aslında. son 1 haftadır hastanedeyim, babamın yanında refakatçi olarak kaldım 2 gece. çok korumaya çalıştım kendimi hijyen açısından ama ne kadar sakınabilirsek tabii o ortamda., hastane wc leri vs....göğüs hassasiyetim de olmasa bu kadar üstünde durmazdım belki.

benim de 5 gün var. çok merak ediyorum ya. güya çocuk istemiyordum, eşimin isteğiyle artık ben de korunmamayı kabul ettim ama bu merak neyin nesi anlamadım...şimdi eczaneye gidesim var o derece.
sonuçta içinde bir can var mı bilmek istiyorsun, ondan sonra neden olmuyor diye takıyorsun ağustosta bir yılımız doluyor inşş bu ay güzel haberler alırız. ben sabırlı olmayı zor yolla öğrendim negatif göre göre..

BENİM ADETİM 4 GÜN GEÇTİ ONUN İÇİN TEST YAPTIM HATTA İKİ TANE TEST YAPTIM. POZİTİF ÇIKTI. AKŞAMA KAN TESTİNE GİDECEĞİZ. 1,5 YILLDIR İSTİYORDUK

BENİM ADETİM 4 GÜN GEÇTİ ONUN İÇİN TEST YAPTIM HATTA İKİ TANE TEST YAPTIM. POZİTİF ÇIKTI. AKŞAMA KAN TESTİNE GİDECEĞİZ. 1,5 YILLDIR İSTİYORDUK
maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş. belirtiler var mıydı peki? bu arada testleri ne zaman yaptınız?

hayırlı olsun. adet gecikmesi sonrası doğruluk ihtimali yüzde yüze yakın zaten. bir kaç gün beklesem öğreneceğim aslında da...belki de regl olucam.

maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş. belirtiler var mıydı peki? bu arada testleri ne zaman yaptınız?
BENDE SADECE BEL AĞRISI OLDU. KESKİN BİR BEL AĞRISI SAĞ KASIK TARAFIMADA BÖYLE BATMA HİSSİ GÖĞÜSLERDE ÇOK HASSASLIK OLMADI. BU HAFTA OLUŞAN BİR TATSIZLIK VAR. GRİP OLDUKTAN SONRA AĞIZDA KALAN TAD GİBİ.

21 HAZİRAN 2017 REGLİ TARİHİMDİ. EŞİMLE DÜŞÜNÜYORDUK. 1,5 YILDIR. ARTIK TEDAVİ İÇİN BAŞLAYACAKTIK. 18 TEMMUZ GELDİĞİNDE ADETİME 4 GÜN VARDI KANDA TEST YAPTIRDIM. MUAYNEDE OLDUM. DR YOK NEGATİF. RAHİMDE KANDA NEGATİF DEDİ. BUGÜN 25 TEMMUZ 2017 ADETİM 5 GÜN GECİKTİ. BEN YALAN YOK ADETİMİ BEKLİYORDUM. İŞ ARKADAŞIM GİDİP TEST ALDI. NORMAL DEĞİL DEDİ. BU GÜN 25 TEMMUZ 2017 ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ÜSTELİK İNANMADIM BİR TEST DAHA ALDIM ONDADA AYNI ÇİFT ÇİZGİ

@Katrina_ canım yumurtlama tarihinden eminsen o tarihten sonra 10 içinde kana geçebilir kana geçtikten sonra idrarda farkedilir ki bu da en yakın zaman olarak adet tarihindir :KK43: olur çıkar çıkmaz denilmesine bakma üzülme diye söylüyorum ama merak ediyorsan yap gitsin..

BENDE SADECE BEL AĞRISI OLDU. KESKİN BİR BEL AĞRISI SAĞ KASIK TARAFIMADA BÖYLE BATMA HİSSİ GÖĞÜSLERDE ÇOK HASSASLIK OLMADI. BU HAFTA OLUŞAN BİR TATSIZLIK VAR. GRİP OLDUKTAN SONRA AĞIZDA KALAN TAD GİBİ.

21 HAZİRAN 2017 REGLİ TARİHİMDİ. EŞİMLE DÜŞÜNÜYORDUK. 1,5 YILDIR. ARTIK TEDAVİ İÇİN BAŞLAYACAKTIK. 18 TEMMUZ GELDİĞİNDE ADETİME 4 GÜN VARDI KANDA TEST YAPTIRDIM. MUAYNEDE OLDUM. DR YOK NEGATİF. RAHİMDE KANDA NEGATİF DEDİ. BUGÜN 25 TEMMUZ 2017 ADETİM 5 GÜN GECİKTİ. BEN YALAN YOK ADETİMİ BEKLİYORDUM. İŞ ARKADAŞIM GİDİP TEST ALDI. NORMAL DEĞİL DEDİ. BU GÜN 25 TEMMUZ 2017 ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ÜSTELİK İNANMADIM BİR TEST DAHA ALDIM ONDADA AYNI ÇİFT ÇİZGİ
ay ne güzel canım inş bizlere de nasip olur.. senin yaramaz geç döllenme olmuş demek ki ondan geç çıkmış.

4 gün kala ne kanda çıkmış ne testte. üstelik doktor da yok demiş. böyle olma ihtimali de var şimdi. bilemedim.

Back