- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Gerçekten miiii ya emin olamadım pembe ama yani bilemedim çok hafif çünküAyyyy vallahi bende gördümm hadi hayırlsıı
Yaaaa gerçekten mi keşke biraz daha belirgin olsaydıWalla bnde gordum hadi insallah❤
İnsallahhhEvet çizgi var yarın tekrarlayın koyulaşma olması gerekir
İnsallah dediğiniz gibidir çok istiyoruzWalla bnde gordum hadi insallah❤
Gördüüm 2 gün sonra bir daha yapGerçekten miiii ya emin olamadım pembe ama yani bilemedim çok hafif çünkü
Daha önce böyle bir şey gördün mü acaba
Tamam canım çok teşekkür ediyorum yapıp atacağım mutlaka burayaGördüüm 2 gün sonra bir daha yap
Benim de böyle çıkmıştı 10. gününde yumurtlamanın. Çooook hafif pembe bir çizgiydi, görünmüyordu bile.Hanımlar merhabalar bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik . Adetime tam 7 gün var.Bugün sabah yapmış olduğum erken gebelik testinde hafif pembe bir çizgi görüyorum acaba ben mi yanlış görüyorum değerlendirirseniz çok sevinirim
Canım kullandığın test markası neydi fotoğraf varsa atar mısın çok merak ettimBenim de böyle çıkmıştı 10. gününde yumurtlamanın. Çooook hafif pembe bir çizgiydi, görünmüyordu bile.
Benimde yumurtamamın tam 10. Günü bugün tam olarak ne zaman öğrendin pekiiiBenim de böyle çıkmıştı 10. gününde yumurtlamanın. Çooook hafif pembe bir çizgiydi, görünmüyordu bile.
Batı 3 gün filan geçe kan testi verdim.Benimde yumurtamamın tam 10. Günü bugün tam olarak ne zaman öğrendin pekiii
Insallah gun gectikce koyulasir cok erken yapmissin oyuzden silikdirYaaaa gerçekten mi keşke biraz daha belirgin olsaydı
İnsallah yaaaInsallah gun gectikce koyulasir cok erken yapmissin oyuzden silikdir
yaaaa iyi dayanmışsın ama o güne kadarBatı 3 gün filan geçe kan testi verdim.
Peki hangi marka testi kullanmıştın acabaBatı 3 gün filan geçe kan testi verdim.
Fotoğrafı yok canım silmişim ama markası innovitaydı.Canım kullandığın test markası neydi fotoğraf varsa atar mısın çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?