Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde böyleFotoğrafta çok belli değil ama ikinci çizgi aşırı aşırı silik hamile mi oluyorum
Eki Görüntüle 3510849
Bat 23 kasımdı 4 gün geciktimErken gebelik testleri güvenilir değil cok yanıltıyor regliyi bekle
Bu silik çizgi çok kafamı karıştırdıAy benimde böyle
Bu silik çizgi çok kafamı karıştırdı
O zaman kan ver canım bunda belli belirsiz ikinci çizgi var bendede hayalet cizgi çıktı kan verdim koşa koşa hamile idimBat 23 kasımdı 4 gün geciktim
Mecbur yarını bekleyip öyle yapacağım teşekkür ederim hayırlısı olsunO zaman kan ver canım bunda belli belirsiz ikinci çizgi var bendede hayalet cizgi çıktı kan verdim koşa koşa hamile idim
Keşke testler net cevap verse de ona göre ne yapacağımızı bilsekSenin mi benim mi ya yarın regl günüm
SEn gecikmissin kan testi var kuzum benim daha yarın regl günümKeşke testler net cevap verse de ona göre ne yapacağımızı bilsek
Yarın sağlık ocağına gidecegim inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinSEn gecikmissin kan testi var kuzum benim daha yarın regl günüm
Aminnn canım Rabbim bizimde kucağımıza doldursun inşallah haber et bana daYarın sağlık ocağına gidecegim inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Amin inşallah tabi ki belli olur olmaz yazacağım çok teşekkür ederimAminnn canım Rabbim bizimde kucağımıza doldursun inşallah haber et bana da
Benimki de erken gebelik testiydi day's doctor 1 gün arayla 2 kez yaptım 2.sinde silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim netleşmesi içinBenim reglim 4 gün SONRA test yaptım belirtimde vardı pozitif çıktı erken adet hamilelik testi var o çok net veriyo sonucu
Ay bugün mü kan versen çok heyecanlıBenimki de erken gebelik testiydi day's doctor 1 gün arayla 2 kez yaptım 2.sinde silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim netleşmesi için
Sağlık ocağım sabah 10a kadar kan alıyor malesef mecburen yarını bekleyeceğim ben de çok heyecanlı ve gerginimAy bugün mü kan versen çok heyecanlı
Aşkım acile git bendemi gitsem diyorum ama geçmedi benimkiSağlık ocağım sabah 10a kadar kan alıyor malesef mecburen yarını bekleyeceğim ben de çok heyecanlı ve gerginim