5 dakika içinde çıktıysa hamilesin inşallah kızlar sizce varmı gebelik silik çıktı 2.ci çizgi
Kısacası gece sahurda yaptım 5 dk beklemedim 1 dk ancak snra kutusuna koydum cıkmadı die ama sabah baktıgımda böyleydi5 dakika içinde çıktıysa hamilesin inşallah
O zaman tekrar yapmanı öneririm netleştirmek açısından belki daha koyu ve 5 dk içinde çıkarKısacası gece sahurda yaptım 5 dk beklemedim 1 dk ancak snra kutusuna koydum cıkmadı die ama sabah baktıgımda böyleydi
Tamam canımO zaman tekrar yapmanı öneririm netleştirmek açısından belki daha koyu ve 5 dk içinde çıkar
ben de ayni durumdayim iki gun var erken gebelikte cok cok silik cikti umitlenemeyecek kadar hayaliCanimmm evet dün öğrendim
Bende çok zor görüyordumben de ayni durumdayim iki gun var erken gebelikte cok cok silik cikti umitlenemeyecek kadar hayali
sanirim yok bosa umitleniyorum erken gebelik testiydiBende çok zor görüyordum
Merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun. Acaba bu testleri çizginin anında çıktı mı yoksa aradan süre geçti miRegl olmamak 2 gün kaldi bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mi
Merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun. Acaba bu testleri çizginin anında çıktı mı yoksa aradan süre geçti mi
Regl gecikmen oldu mu bide yaptığın hastenede ne kadar hamile olduğunu gösteren skala oluo ona göre ne kadarlık hamile olduğunu söylüyorlar ama muhtemelen hamilesinArkadaşlar merhaba bi sorum olacak iki kez idrar testi yaptım silik çizgi cıktı bugün dayanamayıp kan testi verdim 12.28 gibi bo sonuç cıktı sizce hamile miyim sonuç çok düşük başına böyle bisey gelen var mı
Adetimin üstünden 1 gün geçtiBak bu skala
Merhaba benim adetime 8 gün var sağ kasığımda sürekli bi ağrı var dayanamadım days comfort erken gebelik testi yaptım sanki sizinki gibi benimde resmini ekliyorum sizce varmı bişey 2. Çizgi hayalet gibi beyaz ama çizgi oldugu farkediliyor siz resimde görebilirmisiniz bilmiyorum ama sizce varmı bişey acaba sizinki nasıldıRegl olmamak 2 gün kaldi bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mi
Regl olmamak 2 gün kaldi bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mi
beyaz bir çizgi olmuş ,testi tekrarlarsan daha iyi olurHiç kimse yorum yapmayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?