• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi - silik çizgi mi ben mi yanlış gördüm sizde bakar mısınız

gmzklcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
1
0
1
28
Üstteki test 2 gün önce sadece çok net tek çizgi adetime 2 gün kaldı az önce yaptım çok çok silik bir çizgi var diğeri ile karşılaştırdığımda acaba ben mi yanlış görüyorum? Fotoğrafta çok belli olmadı gerçi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 220
Üstteki test 2 gün önce sadece çok net tek çizgi adetime 2 gün kaldı az önce yaptım çok çok silik bir çizgi var diğeri ile karşılaştırdığımda acaba ben mi yanlış görüyorum? Fotoğrafta çok belli olmadı gerçi
Evet bu açıdan göremedim açıkçası. Belki dik olarak çekerseniz daha anlaşılır olabilir. Sanki bir gölge var ama kuruma çizgisi mi değil mi anlamadım tam.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla bu testler hep gölge çıkarıyor bu aralar çok görüyorum dikkate almayın bence adetiniz geçerse kan verirsiniz

Back