- 26 Temmuz 2017
- 4.204
- 8.834
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Kan verinFotoğrafta belirgin bir çizgi değil ama var yani çok silik pembe incecik bir çizgi yarım saattir çizgiye bakıyorum reglim 3 gün gecikti sizce gerçekten hamilelik olabilir mi yeni bir test daha mı yapmalıyım yoksa gidip kan versem bu saatten sonra kesin çıkar mı? Geç döllenme olduğunu düşünüyorum eğer olduysa öyle olabilir mi lütfen bana yardım edin kizlar
Ben de o yüzden emin olamadım ama yine de umut var dimi3gün geçmesine bu kadar belirsiz çizgi olmaz pek bence. daha koyu çizgi olması lazımdı ama genede kan verin
Fotoğrafta hiç belirgin değil farkındayım yine de belki görürsünüz diye koydum ben görüyorum net şekilde ama gerçekten silik bir çizgi asla normal çizgi gibi canlı değilCanım bende ikinci gebeliğimde regl gecikmesinin 3. günü normal kaset test yapmıştm çok net bir şekilde ikinci çizgi çıktı hemen dediğin gibi geç döllenme olabilir ama testinde ikinci çizgiyi göremedim ben
Umarım öyledir galiba gidip kan vermeliyim gerçekten silik çizgi çıkacak kadar gerçek bir hamilelik varsa değerim 5in üstünde çıkar dimiGeç yumurtlama vs olmuş olabilir kan verebilirsin
Kendi görebileceğin golgelikte ise olabilir çünkü benim reglden 4 gun önceki gebelik testim oyleydi kendim görüyordum, ama resimlerde vs yoktu. Ertesi gün daha koyulasmisti inşallah pozitiftirUmarım öyledir galiba gidip kan vermeliyim gerçekten silik çizgi çıkacak kadar gerçek bir hamilelik varsa değerim 5in üstünde çıkar dimi
Umarım öyledir galiba gidip kan vermeliyim gerçekten silik çizgi çıkacak kadar gerçek bir hamilelik varsa değerimGeç yumurtlama vs olmuş olabilir kan verebilirsin
Benide sonuçtan haberdar edersen sevinirim canımİnşallah çok teşekkür ederim
bence yok böyle cok hayalet çizgi çıkıp hayal kırıklıgı yaşayanı gördüm kendimde dahil. ama hiçbişey imkansız değil :)Ben de o yüzden emin olamadım ama yine de umut var dimi
Canm bnm gözüme çarptı kaç gün var adeteSiz gördünüz mü çizgiyi
Olabilir cnm bende geç döllenme yaşadım Başka marka gebelik testi deneyin ama erkn gebelik testi bnce ondada bu sekil çıkarsa bnce kan verin derimAdetim 3 gün kadar gecikti tam bir günüm yok böyle 2 3 gün oynamalar oluyor uygulamaya göre 3 gün gecikti gösteriyo umut var mı sizce 3 gün gecikme için çok silik geldi bana ama belki de geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?