Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce kuruma çizgisi değil canm. Reglin geciktimi,Bu testten 3 gün once yaptığımda daha silik çıktı.bir daha yapınca bu şekilde çıktı.
Muhtemelen bu yaptiklariniz erken gebelik testidir ondan gozukmustur kaset testlerde daha yüksek beta ile gözüktüğü icin gozukmemis olabilir. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler gebeliginizReglime 10 gün varken yaptım.
Benim yumutlamam adet gunumde oluyor.
Daha önce iki aylık bir düşüğüm ve bu kimyasal gebeliğim oldu onlarda da çok erken öğrenmiştim.
Bugün kaset test yaptım negatif çıktı
İnşallah öyledir.Muhtemelen bu yaptiklariniz erken gebelik testidir ondan gozukmustur kaset testlerde daha yüksek beta ile gözüktüğü icin gozukmemis olabilir. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler gebeliginiz![]()
Amin canım inşallah hayırlısıylaİnşallah öyledir.
Çok teşekkürler
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bilemiyorum keşke öyle olsa.Reglinize 10 gün var ve yumurtlama adetten hemen sonraysa bence gebesiniz
Adet oldunuz muAz önce kahverengi akıntım oldu.. belki de adet olucam.
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Evet dün adet oldum.Adet oldunuz mu
Bende altı tane yapmıştım üç erken üç normal hepsi de farklı marka silik çizgi çıkmıştı hepsinde de kan testi verdim 0.2 gel de ölme.ben bide yeni bir işe başladım bu silik çizgi muhabbetine değilimdir diye girdim kan testi de vermedim ama bugün sol yumurtaligim çok ağrıdı kafam Bir milyon umutlanmaktan bile yoruldumEvet dün adet oldum.
Testlere güven kalmadı maalesef.
İnşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı kolay bir doğumla bir bebiş nasip etsinBende altı tane yapmıştım üç erken üç normal hepsi de farklı marka silik çizgi çıkmıştı hepsinde de kan testi verdim 0.2 gel de ölme.ben bide yeni bir işe başladım bu silik çizgi muhabbetine değilimdir diye girdim kan testi de vermedim ama bugün sol yumurtaligim çok ağrıdı kafam Bir milyon umutlanmaktan bile yoruldum
Amin inşallah tüm isteyenlere.İnşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı kolay bir doğumla bir bebiş nasip etsin![]()
Mesajınızı görmemiştim.Bende altı tane yapmıştım üç erken üç normal hepsi de farklı marka silik çizgi çıkmıştı hepsinde de kan testi verdim 0.2 gel de ölme.ben bide yeni bir işe başladım bu silik çizgi muhabbetine değilimdir diye girdim kan testi de vermedim ama bugün sol yumurtaligim çok ağrıdı kafam Bir milyon umutlanmaktan bile yoruldum
Gerçekten öyle altı yıllık evliyim eşim çok istiyor ne kardeşi var ne akrabası babası eşim daha bebekken vefat etmiş aile olmak istiyor çocuklari çok seviyor sırf onun mutlu olması için çok istiyorum ama galiba eziyet ediyorum bu kadar takarakMesajınızı görmemiştim.
Kendimize eziyet ediyoruz gerçekten sürekli düşünerek.
Stresten dolayı gebelik oluşmuyor resmen.
Ah ah biz kadınlar![]()