erken gebelik testi saatler sonra bu şekilde çıktı

zehranna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
21
6
1
26
Bu testten 3 gün once yaptığımda daha silik çıktı.bir daha yapınca bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• IMG-20250401-WA0005.webp
    IMG-20250401-WA0005.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 65
Reglime 10 gün varken yaptım.
Benim yumutlamam adet gunumde oluyor.
Daha önce iki aylık bir düşüğüm ve bu kimyasal gebeliğim oldu onlarda da çok erken öğrenmiştim.
Bugün kaset test yaptım negatif çıktı

Aynı markadan ilk yaptığım test bu şekilde çıktı.
Üç gün sonra yukardaki gibi çıktı

Eklentiler

• IMG-20250325-WA0070.webp
    IMG-20250325-WA0070.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
Reglime 10 gün varken yaptım.
Benim yumutlamam adet gunumde oluyor.
Daha önce iki aylık bir düşüğüm ve bu kimyasal gebeliğim oldu onlarda da çok erken öğrenmiştim.
Bugün kaset test yaptım negatif çıktı
Muhtemelen bu yaptiklariniz erken gebelik testidir ondan gozukmustur kaset testlerde daha yüksek beta ile gözüktüğü icin gozukmemis olabilir. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler gebeliginiz🙏🙏🙏

Muhtemelen bu yaptiklariniz erken gebelik testidir ondan gozukmustur kaset testlerde daha yüksek beta ile gözüktüğü icin gozukmemis olabilir. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler gebeliginiz🙏🙏🙏
İnşallah öyledir.
Çok teşekkürler
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Reglinize 10 gün var ve yumurtlama adetten hemen sonraysa bence gebesiniz

Awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Bu testi kullanan var mı daha önce.
Adetime bir hafta var.
Prodoctor pozitif çıkardı.

Az önce kahverengi akıntım oldu.. belki de adet olucam.
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Evet dün adet oldum.
Testlere güven kalmadı maalesef.
Bende altı tane yapmıştım üç erken üç normal hepsi de farklı marka silik çizgi çıkmıştı hepsinde de kan testi verdim 0.2 gel de ölme.ben bide yeni bir işe başladım bu silik çizgi muhabbetine değilimdir diye girdim kan testi de vermedim ama bugün sol yumurtaligim çok ağrıdı kafam Bir milyon umutlanmaktan bile yoruldum

Bende altı tane yapmıştım üç erken üç normal hepsi de farklı marka silik çizgi çıkmıştı hepsinde de kan testi verdim 0.2 gel de ölme.ben bide yeni bir işe başladım bu silik çizgi muhabbetine değilimdir diye girdim kan testi de vermedim ama bugün sol yumurtaligim çok ağrıdı kafam Bir milyon umutlanmaktan bile yoruldum
İnşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı kolay bir doğumla bir bebiş nasip etsin ❣️

Mesajınızı görmemiştim.
Kendimize eziyet ediyoruz gerçekten sürekli düşünerek.
Stresten dolayı gebelik oluşmuyor resmen.
Ah ah biz kadınlar🥲

Mesajınızı görmemiştim.
Kendimize eziyet ediyoruz gerçekten sürekli düşünerek.
Stresten dolayı gebelik oluşmuyor resmen.
Ah ah biz kadınlar🥲
Gerçekten öyle altı yıllık evliyim eşim çok istiyor ne kardeşi var ne akrabası babası eşim daha bebekken vefat etmiş aile olmak istiyor çocuklari çok seviyor sırf onun mutlu olması için çok istiyorum ama galiba eziyet ediyorum bu kadar takarak

Back
X