- 11 Ağustos 2021
- 281
- 470
- 23
- Konu Sahibi womaninlove
-
Şu an daha da gerildimBazen erken gebelik testlerinde yanılma olabiliyor tabiki en garantisi kan ver canım için rahat etsin
Şüpheli birlikteliğin üzerinden kaç gün geçtiMerhaba, normalde reglimi tam gününde ve sabahtan olurum. Bu yüzden dün akşama kadar gelmeyince endişelendim ve erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Bugün de tık yok, leke bile yok. Normal test yaptım yine negatif.
Eşimle korunuyoruz. Sadece bir kere ufak bir kazadan şüphelendik ama onda da boşalma olmamıştı, fark edince durduk hemen.
Çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz ve buna rağmen şu an ikinci günümde olmam gerekirken hala regl olamayınca çok gerildim. Testler negatif ise sorun yoktur değil mi? Teşekkür ederim.
Yoktur benceŞu an daha da gerildimbu bir kaza mı oldu acaba ya diye şüphelendiğimiz gün hamile kalma ihtimalinin düşük olduğu güblerdenmiş. Şimdi baktım, doğurgan dönemde değilmişim. Boşalma da olmadı, umarım bir sıkıntı yoktur ya kan ne zaman vermek lazım, bugun ikinci gununde olmalıydım reglin yani sanırım bir gun gecikti diyebilirim reglim.. Kaç gün gecikmesini beklemem lazım? Çok gerginim.
15 gün geçmişŞüpheli birlikteliğin üzerinden kaç gün geçti
Bence yok Olsa silikte olsa çizgi çıkardı , bazen stres yada hava değişimi de adeti geciktiriyor15 gün geçmiş
Evet soyle oldu prezervatif delikmiş, büyük ihtimalle ben açarken tırnağımdan oldu. Sonra işte bunu fark edince hemen durduk ve boşalma olmamıştı. Benim korktuğum şey bu zevk suyu muhabbeti. O kadar da kolay değildir herhalde hamile kalmak doğurgan gunde bile degilken. Stres olmamaya calısıyorum ama yapamıyorum sanırım.Boşalma olmadı demissiniz? Korunma halinde ufak kaza dediginiz zaman diliminde boşalma olmadiysa gebelik olusmaz
Stes yaptığınız için gecikme yaşıyor olabilirsiniz
Evet doğru söylüyorsunuz, umarım en kısa zamanda olurumBence yok Olsa silikte olsa çizgi çıkardı , bazen stres yada hava değişimi de adeti geciktiriyor
Şans diyelimEvet soyle oldu prezervatif delikmiş, büyük ihtimalle ben açarken tırnağımdan oldu. Sonra işte bunu fark edince hemen durduk ve boşalma olmamıştı. Benim korktuğum şey bu zevk suyu muhabbeti. O kadar da kolay değildir herhalde hamile kalmak doğurgan gunde bile degilken. Stres olmamaya calısıyorum ama yapamıyorum sanırım.
Telefon uygulamalarındaki yumurtlama günleri doğru olmuyor maalesef her zaman ihtimal vardır hiçbir korunma yöntemi %100 oran vermezEvet soyle oldu prezervatif delikmiş, büyük ihtimalle ben açarken tırnağımdan oldu. Sonra işte bunu fark edince hemen durduk ve boşalma olmamıştı. Benim korktuğum şey bu zevk suyu muhabbeti. O kadar da kolay değildir herhalde hamile kalmak doğurgan gunde bile degilken. Stres olmamaya calısıyorum ama yapamıyorum sanırım.
Kuzum şuan kan verdiğinde kesin sonucu alırsın içini ferah tut rabbim bilir hayırlısı olsunŞu an daha da gerildimbu bir kaza mı oldu acaba ya diye şüphelendiğimiz gün hamile kalma ihtimalinin düşük olduğu güblerdenmiş. Şimdi baktım, doğurgan dönemde değilmişim. Boşalma da olmadı, umarım bir sıkıntı yoktur ya kan ne zaman vermek lazım, bugun ikinci gununde olmalıydım reglin yani sanırım bir gun gecikti diyebilirim reglim.. Kaç gün gecikmesini beklemem lazım? Çok gerginim.
erken gebelik testini regl günümde yaptım negatif çıktı. Pozitif çıkması daha muhtemel değil mi gebelik olsa?U
Telefon uygulamalarındaki yumurtlama günleri doğru olmuyor maalesef her zaman ihtimal vardır hiçbir korunma yöntemi %100 oran vermez
Çok teşekkür ederim ne zaman kan vermek lazım? Daha erken mi yoksa yarın kan versem kanda çıkar mı?Kuzum şuan kan verdiğinde kesin sonucu alırsın içini ferah tut rabbim bilir hayırlısı olsun
Benim planlı gebelik ve tek birliktelikle oldu . Birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmişti testte pozitif gördüm . Sizde gebelik olsaydı silikte olsa bir çizgi çıkardı benceerken gebelik testini regl günümde yaptım negatif çıktı. Pozitif çıkması daha muhtemel değil mi gebelik olsa?
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim planlı gebelik ve tek birliktelikle oldu . Birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmişti testte pozitif gördüm . Sizde gebelik olsaydı silikte olsa bir çizgi çıkardı bence
Çok doğru söz gerçekten, umarım dilediğin zamanda bebeğin seninle olurTeşekkür ederim cevabınız içindaha hala bir şey yok, umarım hamile değilimdir.
Yarın tekrar test alıp yapıcam, birkaç gün daha bekleyeceğimiz hala gelmezse kan testi vericem. Bir söz vardı, kadının ömrü külodunun ortasına bakmakla geçer diye. Gerçekten doğru, Allah isteyenlere versin
Teşekkür ederim, umarım hazır olmadığım istemediğim bir zamanda olması yerine dilediğim bir zaman gerçekleşirÇok doğru söz gerçekten, umarım dilediğin zamanda bebeğin seninle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?