• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi regl gününde negatif çıktıysa, gebelik yoktur değil mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

womaninlove

Çok aşık bir kadın ❤️
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
281
470
23
Merhaba, normalde reglimi tam gününde ve sabahtan olurum. Bu yüzden dün akşama kadar gelmeyince endişelendim ve erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Bugün de tık yok, leke bile yok. Normal test yaptım yine negatif.
Eşimle korunuyoruz. Sadece bir kere ufak bir kazadan şüphelendik ama onda da boşalma olmamıştı, fark edince durduk hemen.
Çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz ve buna rağmen şu an ikinci günümde olmam gerekirken hala regl olamayınca çok gerildim. Testler negatif ise sorun yoktur değil mi? Teşekkür ederim.

Bazen erken gebelik testlerinde yanılma olabiliyor tabiki en garantisi kan ver canım için rahat etsin
Şu an daha da gerildim 😔 bu bir kaza mı oldu acaba ya diye şüphelendiğimiz gün hamile kalma ihtimalinin düşük olduğu güblerdenmiş. Şimdi baktım, doğurgan dönemde değilmişim. Boşalma da olmadı, umarım bir sıkıntı yoktur ya 😔 kan ne zaman vermek lazım, bugun ikinci gununde olmalıydım reglin yani sanırım bir gun gecikti diyebilirim reglim.. Kaç gün gecikmesini beklemem lazım? Çok gerginim.

Merhaba, normalde reglimi tam gününde ve sabahtan olurum. Bu yüzden dün akşama kadar gelmeyince endişelendim ve erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Bugün de tık yok, leke bile yok. Normal test yaptım yine negatif.
Eşimle korunuyoruz. Sadece bir kere ufak bir kazadan şüphelendik ama onda da boşalma olmamıştı, fark edince durduk hemen.
Çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz ve buna rağmen şu an ikinci günümde olmam gerekirken hala regl olamayınca çok gerildim. Testler negatif ise sorun yoktur değil mi? Teşekkür ederim.
Şüpheli birlikteliğin üzerinden kaç gün geçti

Şu an daha da gerildim 😔 bu bir kaza mı oldu acaba ya diye şüphelendiğimiz gün hamile kalma ihtimalinin düşük olduğu güblerdenmiş. Şimdi baktım, doğurgan dönemde değilmişim. Boşalma da olmadı, umarım bir sıkıntı yoktur ya 😔 kan ne zaman vermek lazım, bugun ikinci gununde olmalıydım reglin yani sanırım bir gun gecikti diyebilirim reglim.. Kaç gün gecikmesini beklemem lazım? Çok gerginim.
Yoktur bence

Boşalma olmadı demissiniz? Korunma halinde ufak kaza dediginiz zaman diliminde boşalma olmadiysa gebelik olusmaz 🙄
Stes yaptığınız için gecikme yaşıyor olabilirsiniz

Boşalma olmadı demissiniz? Korunma halinde ufak kaza dediginiz zaman diliminde boşalma olmadiysa gebelik olusmaz 🙄
Stes yaptığınız için gecikme yaşıyor olabilirsiniz
Evet soyle oldu prezervatif delikmiş, büyük ihtimalle ben açarken tırnağımdan oldu. Sonra işte bunu fark edince hemen durduk ve boşalma olmamıştı. Benim korktuğum şey bu zevk suyu muhabbeti. O kadar da kolay değildir herhalde hamile kalmak doğurgan gunde bile degilken. Stres olmamaya calısıyorum ama yapamıyorum sanırım.

Evet soyle oldu prezervatif delikmiş, büyük ihtimalle ben açarken tırnağımdan oldu. Sonra işte bunu fark edince hemen durduk ve boşalma olmamıştı. Benim korktuğum şey bu zevk suyu muhabbeti. O kadar da kolay değildir herhalde hamile kalmak doğurgan gunde bile degilken. Stres olmamaya calısıyorum ama yapamıyorum sanırım.
Şans diyelim🙈 biraz daha bekleyin düşünmeyin adetiniz gelir belki. Stres cok etkiliyor

U
Telefon uygulamalarındaki yumurtlama günleri doğru olmuyor maalesef her zaman ihtimal vardır hiçbir korunma yöntemi %100 oran vermez

Kuzum şuan kan verdiğinde kesin sonucu alırsın içini ferah tut rabbim bilir hayırlısı olsun 😊

U

Telefon uygulamalarındaki yumurtlama günleri doğru olmuyor maalesef her zaman ihtimal vardır hiçbir korunma yöntemi %100 oran vermez
erken gebelik testini regl günümde yaptım negatif çıktı. Pozitif çıkması daha muhtemel değil mi gebelik olsa?

Benim planlı gebelik ve tek birliktelikle oldu . Birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmişti testte pozitif gördüm . Sizde gebelik olsaydı silikte olsa bir çizgi çıkardı bence
Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 daha hala bir şey yok, umarım hamile değilimdir.
Yarın tekrar test alıp yapıcam, birkaç gün daha bekleyeceğimiz hala gelmezse kan testi vericem. Bir söz vardı, kadının ömrü külodunun ortasına bakmakla geçer diye. Gerçekten doğru, Allah isteyenlere versin 🙏

Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 daha hala bir şey yok, umarım hamile değilimdir.
Yarın tekrar test alıp yapıcam, birkaç gün daha bekleyeceğimiz hala gelmezse kan testi vericem. Bir söz vardı, kadının ömrü külodunun ortasına bakmakla geçer diye. Gerçekten doğru, Allah isteyenlere versin 🙏
Çok doğru söz gerçekten, umarım dilediğin zamanda bebeğin seninle olur 🥰🙏🏻

Çok doğru söz gerçekten, umarım dilediğin zamanda bebeğin seninle olur 🥰🙏🏻
Teşekkür ederim, umarım hazır olmadığım istemediğim bir zamanda olması yerine dilediğim bir zaman gerçekleşir 🙏
Bugün de iki test yaptım biri erken gebelik, biri normal. Yine çok şükür ki negatif çıktı. Hemen negatif oluyor zaten silik çizgi, kuruma çizgisi hiçbir şey olmuyor. Hemen negatif oluyor. Artık gebelikten şüphelenmemem lazım diye düşünüyorum. Çünkü kaç test yaptım yani illa ki birinde ufak bir silik çizgi bişey çıkardı diye düşünüyorum. Randevu aldım birkaç gün sonraya. Başka bir sağlık sorunu vs mi oldu diye bir genel kontrol olsun. Aslında zaten 34.güne kadar normalmiş yani bir haftalık bir gecikmeye kadar doğal sayılıyormuş. Benim ikinci gün yeni bitiyor gecikmede. Umarım hiçbir sorun yaşamam 🙏

Back
X