Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonuçlar hemen çıktı ilk 10 dk içinde akşam yemekten sonra tekrar test yaptım onda hemen çıktı hiç beklemeden ve çok netti gittim kan verdim çok yeni dahaSeni üzmek istemem ama yok bence kuruma çizgisi gibi duruyor erken gebelik testin yine de hamişsindir inşallah
taptım canım çok yeni daha yarın bidaha vericem inşallahYaptın mı canım test
Hamiş misinnCanım sonuçlar hemen çıktı ilk 10 dk içinde akşam yemekten sonra tekrar test yaptım onda hemen çıktı hiç beklemeden ve çok netti gittim kan verdim çok yeni daha
taptım canım çok yeni daha yarın bidaha vericem inşallah
Evet canım çok şükürHamiş misinn
Hayırlı olsun bende 0.100 çıktı, idrar yolu enfeksiyonum ve demir eksikliği kansızlık var sanırım test değerleri onu gösteriyor fakat hala adet olmadım 20.gün bugün en son ekimde olmuşum gelecek gibi de değil zaten ses seda belirti hiçbirşey yok hala umut bağlıyorum bos yere belkide Tarlusal içmedim o yüzdenEvet canım çok şükür
Canım inşallah güzel haberler alırsın ama imkanın varsa instagramda Dr Mfk var onun takviyelerini kullandım ben ve 3. Ayımda haberi aldım çok şükür bende de pcos ve insülin direnci vardıHayırlı olsun bende 0.100 çıktı, idrar yolu enfeksiyonum ve demir eksikliği kansızlık var sanırım test değerleri onu gösteriyor fakat hala adet olmadım 20.gün bugün en son ekimde olmuşum gelecek gibi de değil zaten ses seda belirti hiçbirşey yok hala umut bağlıyorum bos yere belkide Tarlusal içmedim o yüzden
hayırlı olsun hangi ürünleri kullandınız acaba bilgilendirirsenizCanım inşallah güzel haberler alırsın ama imkanın varsa instagramda Dr Mfk var onun takviyelerini kullandım ben ve 3. Ayımda haberi aldım çok şükür bende de pcos ve insülin direnci vardı
Teşekkür ederim.hayırlı olsun hangi ürünleri kullandınız acaba bilgilendirirseniz
Teşekkür ederim.hayırlı olsun hangi ürünleri kullandınız acaba bilgilendirirseniz
bunları direk mi aldınız yoksa doktorla konuşup o şekilde degerlerinize göre mi verildiTeşekkür ederim.
Eş paketi herşey dahil olan ve women plus artı olarak adalis adviktör
Dr Mfk nın sistemi her türlü eş paketi öneriyo içeriği sadece vitamin ilaç değil ful vitamin takviyeleri kullanmaya başladıktan sonra kendimde de bizzat gözlemledim çok daha dinç sağlıklı oldum benim kan değerlerimde sıkıntı yoktu zaten biraz kilo insülin direnci ve çok az PCos görünümü var demişti doktor doktorun verdiği ilaçlar bi işe yaramadı ama cidden bu Dr Mfk çok iyi geldi araştırın instagramdanda çok ciddi güzel sonuçları var ben memnun kaldım açıkçası herkese tavsiyemdirbunları direk mi aldınız yoksa doktorla konuşup o şekilde degerlerinize göre mi verildi