Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölge gibi sanki ama birdaha çekin istersenizFotoğrafı unutmuşum kızlar buyrun
Ben gördümmmFotoğrafı unutmuşum kızlar buyrun
Ayy inşallahhh geçen ay normal kaset test yaptım 1 2 saat sonra 2. Çizgi çıkmıştı sonuç negatifti ama bu sefer 10 dk içinde çıktı bu sonuç cumartesi belki gene test yaparım onda da çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum hemen kan verip geçen ayki gibi çıkarsa çok üzülürümBen de bu şekilde öğrendim kan verin bence
İnşallah canım çok dua edin hayırlısıyla olsun inşallahGözüküyor cizgi canim. InsaAllqh hamilesindir
Aminnn ettim dua canim insaAllahİnşallah canım çok dua edin hayırlısıyla olsun inşallah
bence var hayırlı olsun bende de silik çizgi çıkmıştı erken gebelikte kaset testte de silik çıktı. şimdi 12+2 günlük hamileyim pazartesi kan verin içiniz rahatlasın ben hemen kan vermiştim, silik olduğu için 36 çıkmıştıKızlarrr Buda kaset test bunda da hafif çizgi çıktı sizce kesin varmıdır adet günüm pazartesi yarın bi test daha yaparım onda da çıkarsa öyle kan verim diyorum
Canım bence hemen kan verme 3-4 gün daha bekle yine sabah kaset test yap hem koyulaşmış olur varsa İnşAllah hayırlı sağlıklıca vardır yaaKızlarrr Buda kaset test bunda da hafif çizgi çıktı sizce kesin varmıdır adet günüm pazartesi yarın bi test daha yaparım onda da çıkarsa öyle kan verim diyorum