Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam yeni üyeyim adetim 3 gün gecikti ilk gün test yaptım silik çıktı 2. Gün tekrar test yaptım çok net çıktı 2. Gün akşam acile gidip kan verdim 2.30 çıktı bugün 3 gün oldu ama adet olmadım böyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Kızlar selam yeni üyeyim adetim 3 gün gecikti ilk gün test yaptım silik çıktı 2. Gün tekrar test yaptım çok net çıktı 2. Gün akşam acile gidip kan verdim 2.30 çıktı bugün 3 gün oldu ama adet olmadım böyle bir durum yaşayan varmı acaba?Eki Görüntüle 3074563
bence tekrar kan verın . burda barız pozıtıf. yanı daha once bı yabancı sıtede okumustum vucutta bı enfeksıyon oldugunda yanlıs pozıtıf verıyormus.. Yanlış Pozitif Gebelik Testinin 7 Nedeni burda da yazıyor bak.
Kızlar selam yeni üyeyim adetim 3 gün gecikti ilk gün test yaptım silik çıktı 2. Gün tekrar test yaptım çok net çıktı 2. Gün akşam acile gidip kan verdim 2.30 çıktı bugün 3 gün oldu ama adet olmadım böyle bir durum yaşayan varmı acaba?Eki Görüntüle 3074563