- 21 Temmuz 2020
- 199
- 105
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz sabırlı olmanı beklemeni öneririm sonu hüsran olunca üzülüyor insan en iyisi adet gününü beklemek benceMerhaba. Bu ay da batı bekleyemeyeceğim sanırımerken gebelik testi yapmayı düşünüyorum 1 2 gün sonra. Ama bazı markalar yanıltabiliyormuş. Sizin denediğiniz ve memnun kaldığınız hassas ve doğru sonuç veren erken gebelik testi markası var mı?
Ovula marka öneririm canım predictor sakın alma iki defa onunla kendimi hamile sandım ve yoktu çünkü her zaman çıkan silik pembe ince bi çizgi çıkartıyor burda arama yerine yazarsan göreceksin çok kişi benim gibi hüsrana uğramışMerhaba. Bu ay da batı bekleyemeyeceğim sanırımerken gebelik testi yapmayı düşünüyorum 1 2 gün sonra. Ama bazı markalar yanıltabiliyormuş. Sizin denediğiniz ve memnun kaldığınız hassas ve doğru sonuç veren erken gebelik testi markası var mı?
Haklısın aslında ama durduramıyorum kendimiCanım biraz sabırlı olmanı beklemeni öneririm sonu hüsran olunca üzülüyor insan en iyisi adet gününü beklemek bence
Teşekkr ederim canımOvula marka öneririm canım predictor sakın alma iki defa onunla kendimi hamile sandım ve yoktu çünkü her zaman çıkan silik pembe ince bi çizgi çıkartıyor burda arama yerine yazarsan göreceksin çok kişi benim gibi hüsrana uğramış
Amiin allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bat a 6 gün var. Yarın yapayım mı çıkar mı acaba bilmiyorumEn iyisi predictor early
Bununla öğrendim gebeliğimi 4 gün önceden Allah sana da nasip etsin![]()
Ben 6 gün öncesinden yaptım sonuç negatif çıktı reglimi bekliyorum şimdiHaklısın aslında ama durduramıyorum kendimikanda kaç gün önceden çıkıyor acaba biliyor musunuz?
Önermem.
Silik çıkacak.
BATa kadar her gün yeniden yapıp kontrol edeceksiniz.
Ucuzları ile de kontrol edeceksiniz...
Sonra kan testi yaptırıp beta hcg hormon değerini öğreneceksiniz.
Yok çok mu düşük, artış iyi mi değil mi?
Hepsi ayrı masraf, ayrı stres.
Hiç önermem.
Zaten gebelik kesesi, içinde bebek, onun içinde pıt pıt atan kalbini görmeden, duymadan kimse hamilesin diyemeyecek.
Bu da 7.hafta demek.
Sabırla beklemek annelik.
Sabırlı olun, BATı bekleyin
O test paralarıyla beklenen miniğinize oyuncaklar alırsınız.
Ben ucuz testlerle 6 gün önce öğrenmiştim.
2 gün önce ucuz test yaparsanız bile varsa çıkar. Erken testlere çok paralar vermenize gerek yok.
Ona vereceğiniz parayla alın 5 tane ucuz test, BATa kadar her gün yapın bir tanemadem heyecan büyük
![]()
Teşekkür ederimBat'tan 6 gün önce yapılan hiçbir test 100% doğru sonuç garantilemiyor. Eğer çok sabırsızsanız 3 gün daha bekleyip yapın test
Teşekkür ederim sanırım aklıma yattı benim. 5 tane kaset test alıp her gün yapayım diyorumaçık net önermiyorum. Predictor early beni aşırı yanılttı. kk de de yanılttığını gördüğüm üyeler oldu. çizgiyi görüp kan vermeye gittiğimde negatifi gördüm. 2 kez başıma geldi hatta. Her zaman kaset test diyorum.
Yumurtlama gününe denk gelmiş bir ilişkide gebelik ihtimali vardır.Çok mantıklı ❤❤o zaman ucuz testlerden alıp gün geçtikçe netleşmesini bekleyeceğim değil mi? Bir çok kişi senelerdir bekliyor ama sanki bana şu 6 ay 6 asır gibi geldi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kesinlikle en mantıklısı bu dediğin. :)Teşekkür ederim sanırım aklıma yattı benim. 5 tane kaset test alıp her gün yapayım diyorum![]()
Ben adetime 6 gün kala yaptım ve sonuç negatif bir daha test almayı düşünmüyorum sonrasında hayal kırıklığına uğramamak adına en iyisi regl gününü beklemek sanırımkesinlikle en mantıklısı bu dediğin. :)
yani evet. ben regle 2 gün kala kaset testte gördüm silik çizgiBen adetime 6 gün kala yaptım ve sonuç negatif bir daha test almayı düşünmüyorum sonrasında hayal kırıklığına uğramamak adına en iyisi regl gününü beklemek sanırım