- 23 Haziran 2024
- 725
- 205
- 18
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
İnşallah tatlım valla isterim sende mutlu ol herkes mutlu olsun bebeğine kavussun çok değişik biseymis isteyipte beklemek. Ben böyle olacağımı tahmin etmezdim. Çok istekli başlamıştım ama şuan aşırı istiyorum çok değişik bir duygu başladıktan sonra annelik oluşuyor sanki bakış açın degisiyorinşallah canjm daha iyi hissediyorum gibi hatta bu ay ayy cok tatlı konuşuyorsun canım ya :) çok teşekkür ederim amin inşallah senine bu ay olacak Allah'ın y
Bilmiyorum ki sabah ki ruh halim naparsabence onu yapıp kendini üzme tatlım
reglini bekle en iyi sonucu o verecektir
İnşallah amin amin diyeyim sana hayırlı haberle gelirim inşallahAma inşallah gebesindir
Güldürdün canımBilmiyorum ki sabah ki ruh halim naparsa
değil mi aynen öyleİnşallah tatlım valla isterim sende mutlu ol herkes mutlu olsun bebeğine kavussun çok değişik biseymis isteyipte beklemek. Ben böyle olacağımı tahmin etmezdim. Çok istekli başlamıştım ama şuan aşırı istiyorum çok değişik bir duygu başladıktan sonra annelik oluşuyor sanki bakış açın degisiyor
haberlerini bekliyorumİnşallah amin amin diyeyim sana hayırlı haberle gelirim inşallah
Sağol canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelebilirim dua et benim içinhaberlerini bekliyorum
şimdiki sana hayırlı geceler diliyorum canım Allah'a emanet ol
Bende merakla okudumBilmiyorum ki sabah ki ruh halim naparsa
Bende merakla okudumşuan hemen hemen bende aynı süreçteyim günler geçmiyor sanki pikten sonraki 8. Günüm bugün
Şöyle ki ben 3 ay önce hem iç hem dış gebelik geçirdim aynı anda ve iksiide sonlandı ve sağ tüpüm alındı maalesef. Bende herşey yolunda mı yumurtlamam var mı diye korunduğum halde ovulasyon testi yaptım bu ay ve regli uzunluğum 26 gün. Ve 13. Gün pik gördüm ayın 18inde . ( Değerlendirmedim) Daha sonra teste devam ettim iki kez yumurtlamadan şüphelendiğim için tamda öyle oldu ve ben 27 ağustosta yani reglime 4 gün kala tekrar pik gördüm ve bu sefer bir cesaret 3 gün üst üste değerlendirdik. Ve şuan reglim 4 gün geçti ama pik üzerinden 8 gün geçti :) karışık bir durum8.gunde olsam suanki psikolojimle delirirdim herhalde öyle sabirsizim ki şuanda ben kelimeler yetmez anlatmaya . Her hangi bir belirtin var mı senin
Belirtilere gelince adet olacakmışım gibi ağrı var ve bel ağrısı yaşıyorum fazlaca hatta bacaklarımda ağrıyor hafif göğüs hassasiyetim vardı suan baya geçti gibi. Bugün bütün kemiklerim sızladı ya hasta olacağım ya erken gebelik belirtisi ayırt edemedim şansım baya düşük ama reglim 4 gün geçince bir acaba olmadım değil8.gunde olsam suanki psikolojimle delirirdim herhalde öyle sabirsizim ki şuanda ben kelimeler yetmez anlatmaya . Her hangi bir belirtin var mı senin
Öncelikle geçmiş olsun. Sonrası içinde maşallah ikinci kez yumurtlaman olmuş süper bişey. İlki mi tuttu acaba söylediklerin hamilelik belirtileri resmen bide gecikmissin kan versen keşke cikardiŞöyle ki ben 3 ay önce hem iç hem dış gebelik geçirdim aynı anda ve iksiide sonlandı ve sağ tüpüm alındı maalesef. Bende herşey yolunda mı yumurtlamam var mı diye korunduğum halde ovulasyon testi yaptım bu ay ve regli uzunluğum 26 gün. Ve 13. Gün pik gördüm ayın 18inde . ( Değerlendirmedim) Daha sonra teste devam ettim iki kez yumurtlamadan şüphelendiğim için tamda öyle oldu ve ben 27 ağustosta yani reglime 4 gün kala tekrar pik gördüm ve bu sefer bir cesaret 3 gün üst üste değerlendirdik. Ve şuan reglim 4 gün geçti ama pik üzerinden 8 gün geçti :) karışık bir durum
Hayır ya şansım düşük deme bilmiyorum seni umutlandirmakta istemem ama gebelik gibi hissettim ben ister kan ver istersen üç gün daha bekleyip test falan yapBelirtilere gelince adet olacakmışım gibi ağrı var ve bel ağrısı yaşıyorum fazlaca hatta bacaklarımda ağrıyor hafif göğüs hassasiyetim vardı suan baya geçti gibi. Bugün bütün kemiklerim sızladı ya hasta olacağım ya erken gebelik belirtisi ayırt edemedim şansım baya düşük ama reglim 4 gün geçince bir acaba olmadım değil
Yok ilk yumurtayı değerlendirmesi doktor 3 ay korunma verdi ama ikinci yumurtlamayı görünce değerlendirdim ( regliye 4 gün kalası olanı) şimdi regliye çok yakın olduğu için henüz çıkmaz diye birşeyde yapamıyorum 27sinde pik gördüm işte daha 7-8 gün oldu kanda çıkar mı ?Öncelikle geçmiş olsun. Sonrası içinde maşallah ikinci kez yumurtlaman olmuş süper bişey. İlki mi tuttu acaba söylediklerin hamilelik belirtileri resmen bide gecikmissin kan versen keşke cikardi
Yarın yada cuma kan vereceğim kesinHayır ya şansım düşük deme bilmiyorum seni umutlandirmakta istemem ama gebelik gibi hissettim ben ister kan ver istersen üç gün daha bekleyip test falan yap
Yok canım 10 -12 gün geçmesi gerekiyor sanırım kana yansimasi için. 4-5 gün daha bekle gidip kan verYok ilk yumurtayı değerlendirmesi doktor 3 ay korunma verdi ama ikinci yumurtlamayı görünce değerlendirdim ( regliye 4 gün kalası olanı) şimdi regliye çok yakın olduğu için henüz çıkmaz diye birşeyde yapamıyorum 27sinde pik gördüm işte daha 7-8 gün oldu kanda çıkar mı ?
Cuma ver bariYarın yada cuma kan vereceğim kesin
O zaman pazartesiyi beklemem gerek gibi duruyor. Kimisi 9 günde öğreniyor ama bakalımYok canım 10 -12 gün geçmesi gerekiyor sanırım kana yansimasi için. 4-5 gün daha bekle gidip kan ver
Evet bende şaşkınım onlara .. ama bence acele etme zaten değer düşük çıkarsa yeniden kan vermek zorunda kaliyomussun. Geç gitmek birazda faydalı oluyor dayanabileneO zaman pazartesiyi beklemem gerek gibi duruyor. Kimisi 9 günde öğreniyor ama bakalım
Çok haklısın ama ben ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyiEvet bende şaşkınım onlara .. ama bence acele etme zaten değer düşük çıkarsa yeniden kan vermek zorunda kaliyomussun. Geç gitmek birazda faydalı oluyor dayanabilene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?