- 2 Mayıs 2024
- 138
- 19
- 13
- 29
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
Ahh canım güvenme asla. Ben iki kez yaptım ikisindede silik çıktı kana gittim negatif tabiki.. hemde reglime 3 gün kala yapmıştım düşün halimi. Senin 10 gün kala çıkmış olması bile zor bence. Adetini bekle gecikmen olursa kan verirsinyaptığım test days doctor idi ve bazı kisiler bu testin yanılttigi yanlış sonuç verdiğini soylediler
negatifmiydi seninde canimBnde days doktor yaptim 10 gun kala cizgi cikti baska marklarda hic çıkmadi
Ahh canım güvenme asla. Ben iki kez yaptım ikisindede silik çıktı kana gittim negatif tabiki.. hemde reglime 3 gün kala yapmıştım düşün halimi. Senin 10 gün kala çıkmış olması bile zor bence. Adetini bekle gecikmen olursa kan verirsin
Evet maalesef aynı marka canım nasılsa heyecanlanmıştım anlatamam bide ilk denedigim aydı galiba elim ayağım dolasti o günü aklımdan atamıyorum..ama hepsi aynı bence erken gebelik testine güvenilmez. Kasetler iyi deniliyor onlarda regl gecikmesi olması lazim..erken gebelik kullanırsan çıkan sonuca çok güvenmeyaa senin ki tam hayal kırıklığı olmuş gerçekten. Aynı markamıydı acaba testin canım
bende zaten regl oldum bir gün dahi geçmedi günüm yanılttı test bayağ
aynen bende o günümü unutamıyorum. insanların duygularıyla oynuyorlar :/ kesinlikle en iyisi günün geçmesini beklemekEvet maalesef aynı marka canım nasılsa heyecanlanmıştım anlatamam bide ilk denedigim aydı galiba elim ayağım dolasti o günü aklımdan atamıyorum..ama hepsi aynı bence erken gebelik testine güvenilmez. Kasetler iyi deniliyor onlarda regl gecikmesi olması lazim..erken gebelik kullanırsan çıkan sonuca çok güvenme
Öyle canım inşallah geebesindiraynen bende o günümü unutamıyorum. insanların duygularıyla oynuyorlar :/ kesinlikle en iyisi günün geçmesini beklemek
hayırlısı olsun canım inşallahÖyle canım inşallah geebesindirbende beklemedeyim 11 gün var reglime
kaç aydır deniyorsun canım yeni miÖyle canım inşallah geebesindirbende beklemedeyim 11 gün var reglime
hayırlısı olsun canım inşallahbenim daha var bakalım ne sürpriz olacak inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir ve pozitif görürsün:)
ah ne kadar zor beklemek
Amin inşallah canım benim Allah'ım nasip etsin hepimize o güzel duyguyukaç aydır deniyorsun canım yeni mi
Amin canım inşallahAmin inşallah canım benim Allah'ım nasip etsin hepimize o güzel duyguyubeşinci ayimdayim ilk zamanlar tam anlamıyla takip edemedik düzenimiz yoktu ama iki aydirda daha dikkatliyim. Sen kaç aydır istiyosun
Bence ikinizinde yeni başındayız diyelim rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla nasip ederAmin canım inşallah
bende 7 ay bitmek üzere neredeyse
ovulasyon takibi yapıyordum şimdi yaptın mı hiç canımBence ikinizinde yeni başındayız diyelim rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla nasip eder
Yapıyorum ben 19 unda yumurtlamayi 20 sinde çatlamayi gördüğüm için devam etmedim yapmaya.ovulasyon takibi yapıyordum şimdi yaptın mı hiç canım
hadi hayırlısı bakalımYapıyorum ben 19 unda yumurtlamayi 20 sinde çatlamayi gördüğüm için devam etmedim yapmaya.
Amin canım haberlesiriz regl zamanıhadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?