Erken gebelik testi negatif

cutedute

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
48
17
3
35
Merhabalar
Bu ay o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadım ki anlatamam
kasık ağrısı,bel ağrısı hepsi adetime 10 gün kala başladı.Şuan adetime 3 gün var ve dün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı.Hemde öyle bir negatif ki 2. çizginin gölgesi bile yok.
2 gün önce de çok az kahverengi ve hafif pembeye de kaçan akıntım oldu.Hala günde 1 damla geliyor.Diğer gebeliklerim de hiç adetten önce böyle renkli akıntım olmamıştı.Diğer gebeliklerim.. evet 2 tane düşüğüm var maalesef

bu arada 3 gündür ara ara özellikle sabahları midem bulanıyor,hiç çıkarmadım ama böyle midem kalkıyor sürekli

canim lekelenmelerin iyiye isaret gibi...
Hadi bakalim hayirlisi saglicakla gelsin bebegin ins.♡

canim lekelenmelerin iyiye isaret gibi...
Hadi bakalim hayirlisi saglicakla gelsin bebegin ins.♡
ayyy inşallah canım benimmm ne güzel söyledin
birde midem bulanıyor özellikle sabahları ve gece yatmadan önce,ne olucak benim bu halim hamile değilsem varyaa birdaha belirti filan takip etmicem

Merhabalar kizlar... Bn 2 yillik ewliyim cocuk istyrz ama olmuyo henuz doktra gitmedik basta esim cok istemio die ustunede dusmedk... Simdi gecen ay bisiler yasadik adetm 10 gun gecikti 2 tane fusya pembe kapli test aldm markasini hatrlmauiyorum birincide silik cikti inanamadim delirdm annemi kardeslerimi aradm hamileym galiba die. Digerini yaptm yanls goruyorumdr die oda ayniydi 2. Cizgi silikti ama bayada belliydi yani goz yanlmasi falan diil. Sonrasinda malesef kan testi negatif ve adetm geldi. Bu ayda gecikmeainin 4. Gununde yaptm negatif bugn 11. Gun ve hala hasta olmadim test yapmama esim iİn vermio yoktr ve uzuluosn dio ki fazlasiyla takiyrm aglama krizlerine giriyorum. Bu ay dayanilmaz derecede bacak agrisi cektm adet gunum gecince uyutmicak sekilde... Sizce test yapmalimiyim. Yoksa yine olumsuzmudur..bacak agrisi belirtimi.

canım ilk bahsettiğin gebelik kimyasal gebeliğe benziyo yani hamileymişsin ama gebelik kendiliğinden sonlanmış ve sen kan testi yaptırana kadar da hcg hormonu düşmüş.Adet gecikmesinin 4. gününde testin doğru sonucu vermesi gerekiyo ama istersen bi 2-3 gün daha bekleyip öyle test yap yine negatif çıkarsa dr. gidip kan verirsin çünkü ne olur olmaz bazı gebelikler idrar testlerinde de çıkmayabiliyor.Adetin düzenlimidir her zaman?

Ya evlenene kadar herseyim normaldi ewlendikten sonra ilk ay kist olustu adetle dustu sukur... Gecen aylardada yasadim gecikme kist cikti ama bu kez ole olmamali kendini hazirliyo bedenim die dusunuyorum... İns hamileymdr. Bugn mesela kurban etinin kokusuna dayanamdm agladm resmen bulantidan.. Sinirden... Cok sicak basmasi oluyo menepoza girdm die dalga geciyrm hatta kendimle... Bi kac ay gecikme oldu ewet ama bu ay gebeymdir insallahhh

peki çok gecikir mi adetin yani 10 gün filan

Hayir bi gecen ay bide bu iste... gecen ayda malum idrar testi pozitif kan 0.100 ckti... Ve adet olmstm...
Geç döllenme olmuş olabilir canım aklıma başka birşey gelmiyor.Yengemin idrarı çok az su içtiği için asidikmiş ve oda kaç kez test yapmıştı ama sonuç hep negatifti en son kan verdi de hamile olduğunu öğrendi.Bi kaç gün daha bekleyip testi yenilemekten başka çare yok olmadı yine dr. yolu gözüküyor sana

Saol cnm bnm ilgilendigin icin allah bize ve isteyen herkese versin insallah... Doktrada ins bebegmzn durmunu ogrenmek icin gitmek nasip olur

Saol cnm bnm ilgilendigin icin allah bize ve isteyen herkese versin insallah... Doktrada ins bebegmzn durmunu ogrenmek icin gitmek nasip olur
Amin canım benim benimde adetime 2 gün var eğer gelmezse birlikte test alır aynı gün yaparız ve buradanda haberleşiriz

Ayy insallah hamilesindir kuzumm... Esime solicem simdi alirsa yapiim diorm ama almaz gibi gelio uzuluyorum die
Kuzum kendin de çıkıp alabilirsin testi eşini uğraştırma bak bende önceden hep eşime aldırtıyodum testleri adam bıkmıştı test yapmamı istemiyodu artık çünkü adamcağızlar boşuna heveslenip her negatif sonuçta yıkılıyorlar.Ben test yapacağım zaman eşime haber vermiyorum bence sende öyle yap

off sabah sabah bu ne hayal kırıklığıdır böyle yaa adet oldum ben.Resmen 10 gündür deli gibi kasık ve bel ağrısı çektim ve belki hamileliktendir adetimi bekliyim dedim ahh bilseydim hemen doktora giderdim.İlk iş adetim biter bitmez iyi bir jinekoloğa gidicem çünkü bu ağrılar normal olamaz kesin rahmimde ya kist var yada başka bir sorun ne bitmez çilem varmış yaa

Selam kızlar benimde 2 gün sonra adet olmam gerekiyor ama ara ara midem bulanıyor.1 haftadır yataklık bel ağrım var kasıklarımda çok nadir ağrı var.1 hafta once de yumurta çatlaklığı testi yaptım ve çift çizgiydi sizce bu belirtilerde bişey olmuş mudur

pcos hastalığı olup ta hamile kalan var mı onu da sormak istedim çunku ben 1.5 yıldır istiyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…