- 1 Mart 2025
- 2
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hayalperestbiri
Merhaba kızlar, adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce erken mi yapmışım pozitife dönme ihtimali var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık batması ve göğüs hassasiyeti var son bir haftadır normalde adetime bi iki gün kala bu belirtileri yaşardım ama çok önceden başlayınca acaba mı dedim ama testte negatif çıktıBelirti varmıydı
Benimde aynı ama göğüslerim benım adetıme 1 hafta kala başlardı bu ay hala başlamadı 4 gün var benımde biraz daha beklemekte fayda varKasık batması ve göğüs hassasiyeti var son bir haftadır normalde adetime bi iki gün kala bu belirtileri yaşardım ama çok önceden başlayınca acaba mı dedim ama testte negatif çıktı
Döndü mü ? NaptinizMerhaba kızlar, adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce erken mi yapmışım pozitife dönme ihtimali var mı?
Adete kaç.gunvarKızlar merhaba ben dün sabah ve bu sabah ilk idrarala test yaptım ve hemen böyle bir silik çizgi cikti bana yardımcı olur musunuz
Sonuç ne oldu henımde böyle ama üç gün gecıktı benımde yapmasam tekrardanArkadaşlar bence adet öncesi test yapmayın sadece kendimzi yaniltiyoruz başka hiç birşey değil bence adet gectikden sonra test yapın
4 test pozitif çıktı bugün ise 2 test.negatif psikolojimi düşünün dün sevinirken şuan ağlıyorum lanet ettim bu testlereArkadaşlar bence adet öncesi test yapmayın sadece kendimzi yaniltiyoruz başka hiç birşey değil bence adet gectikden sonra test yapın