Bu sabah ilk idrarımla tekrar ettim tekrar silik çıktı ama kanama geldı sanırım adet oluyorumİnşallah vardır, ama bence var. Çünkü erken gebelik testlerine pek güvenilmiyor anladığım kadarıyla ve sizin gibi bir kaç kişiden daha böyle okudum sonrasında hamilelerdi. Yarın tekrar edin, buraya da yazın sonucu olur mu? Hayırlısıyla olsun insallah
İnternet sitesinden yükleyinYüklemiyor fotoğrafı bi sorun var sanırım
Yükledim şimdiİnternet sitesinden yükleyin
Aynı test aynı görüntü allahım inşalllah vardır bende bekliyorum bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ne kdar süre sonra çıktı bu sonuç
2 veya 3 dakika sonra hemen silik çıktı inşallah vardır canım ikimizdede. Ama bu pembe akıntı gibi bişey kafamı çok karıştırdı hayırlısı..Aynı test aynı görüntü allahım inşalllah vardır bende bekliyorum bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ne kdar süre sonra çıktı bu sonuç
Ozamannnn bugünn hemen kan ver ikimizinde bat bugün benim sıkıntım olmasaa gider verirdim ama çıkamıyorum evden ayak bileğim çok fena yoksa ohooo inşalllahh vardır bende de koyu renk akıntı geldi bilemiyorum2 veya 3 dakika sonra hemen silik çıktı inşallah vardır canım ikimizdede. Ama bu pembe akıntı gibi bişey kafamı çok karıştırdı hayırlısı..
Sabah İlk idrarla niye ovulasyon testi yapıyon kiYardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Var görünüyor ama iki gün sonra tekrarla testi bide kan testi yaptırYardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Bu gün normelde gidicektim ama bu pembe akıntı kafamı karıştırdı bu günde beklemek istiyorum adet olduysam çoğalır zaten inşallah vardır yinede umudumuzu kaybetmeyelimOzamannnn bugünn hemen kan ver ikimizinde bat bugün benim sıkıntım olmasaa gider verirdim ama çıkamıyorum evden ayak bileğim çok fena yoksa ohooo inşalllahh vardır bende de koyu renk akıntı geldi bilemiyorum
Benimde gebelik testi bu şekilde canım inşallah vardır beklemez çok kötü bişey gerçektenYardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Ovulasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş denemek için yaptım sadece burda bi kaç kişi de görmüştümSabah İlk idrarla niye ovulasyon testi yapıyon ki2 gün sonra tekrarla testi ovulasyon testi yapma ama
İnşallah vardır o kadar silik çizgi ki insan emin olamıyor ama en zor yanı beklemekBenimde gebelik testi bu şekilde canım inşallah vardır beklemez çok kötü bişey gerçekten
Evet emin olamamak çok kötü bişey benim bi kimyasal gebeliğim olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah vardır o kadar silik çizgi ki insan emin olamıyor ama en zor yanı beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?