Erken gebelik testi negatif kaset testte silik çizgi

Nur1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba Hanımlar.. Aranıza yeni katıldım ilk defa konu açıyorum. 3.5 yıldır evliyim bebeğim olmuyordu bu ayın 4ünde hsg çektirdim tüplerin kapalı çıktı ve açıldı. Ekim ayı regl tarihim 27 ve hep 3 veya 4 gün önce adet olurum şaşmaz. Bata 1 günüm kaldı ve erken gebelik testi ve normal kaset testlerden yaptım. Erken test negatif kaset testte hayalet çizgim var hangisine inanmam lazım yardım edin..

İnşallah vardır, ama bence var. Çünkü erken gebelik testlerine pek güvenilmiyor anladığım kadarıyla ve sizin gibi bir kaç kişiden daha böyle okudum sonrasında hamilelerdi. Yarın tekrar edin, buraya da yazın sonucu olur mu? Hayırlısıyla olsun insallah

Bu sabah ilk idrarımla tekrar ettim tekrar silik çıktı ama kanama geldı sanırım adet oluyorum

2 veya 3 dakika sonra hemen silik çıktı inşallah vardır canım ikimizdede. Ama bu pembe akıntı gibi bişey kafamı çok karıştırdı hayırlısı..
Ozamannnn bugünn hemen kan ver ikimizinde bat bugün benim sıkıntım olmasaa gider verirdim ama çıkamıyorum evden ayak bileğim çok fena yoksa ohooo inşalllahh vardır bende de koyu renk akıntı geldi bilemiyorum

Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti

Eklentiler

• C6B309CF-97C7-46D5-A678-4B5A4C41D864.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 1.137
  • DF9C4D46-3CF7-45B9-943E-D58477BEC532.jpeg
    141,1 KB · Görüntüleme: 1.048
Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Sabah İlk idrarla niye ovulasyon testi yapıyon ki 2 gün sonra tekrarla testi ovulasyon testi yapma ama

Var görünüyor ama iki gün sonra tekrarla testi bide kan testi yaptır

Ozamannnn bugünn hemen kan ver ikimizinde bat bugün benim sıkıntım olmasaa gider verirdim ama çıkamıyorum evden ayak bileğim çok fena yoksa ohooo inşalllahh vardır bende de koyu renk akıntı geldi bilemiyorum
Bu gün normelde gidicektim ama bu pembe akıntı kafamı karıştırdı bu günde beklemek istiyorum adet olduysam çoğalır zaten inşallah vardır yinede umudumuzu kaybetmeyelim

Benimde gebelik testi bu şekilde canım inşallah vardır beklemez çok kötü bişey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…