• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi negatif cikip hamile olanlar varmi??

Canım sanırım gebeyim kan testi yaptırmadım ama idrar testinde ailik çizgi çıktı zaten halada olmadım adet
Ayy cok sevindim
İnsallah vardir saglikli bi gebelik.. kac gun geciktiniz ? Benim onceki ogrendigimde 34. Gun kan vermistim.. idrar flan yapmadm cikmaz diye.. bgun 33. Gun.. bayram
Cikisi hala hastalanmassam gidip kan vericem evde cikmadi henuz.. umutlanmak istemiorm ama agrim filanda yok.. dua edin nolur..

Ayy cok sevindim
İnsallah vardir saglikli bi gebelik.. kac gun geciktiniz ? Benim onceki ogrendigimde 34. Gun kan vermistim.. idrar flan yapmadm cikmaz diye.. bgun 33. Gun.. bayram
Cikisi hala hastalanmassam gidip kan vericem evde cikmadi henuz.. umutlanmak istemiorm ama agrim filanda yok.. dua edin nolur..
İnşallahhj hamilesindir canım inşallah 🤲🏼 Rabbim isteyen herkese hepimiE tattırsın anneliği. Benimde 3 gün oldu gecikeli bayramdan sonra gidip kan veririm diyodum ama dayanmıcam galiba yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. İnşallah seninde vardır ❤️

Herkezden herkeze deyisiyo benimde daha adet tarihime 6 gun vardi test yapdim pozitif cikdi ama sizler umitleriniz kaybetmeyin gelmeyen adet hamileligin isaretidir 🤗🤗

İnşallahhj hamilesindir canım inşallah 🤲🏼 Rabbim isteyen herkese hepimiE tattırsın anneliği. Benimde 3 gün oldu gecikeli bayramdan sonra gidip kan veririm diyodum ama dayanmıcam galiba yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. İnşallah seninde vardır ❤
Sokaga cikma yasagi var diye cikmadim bende hala bekliyorum gelen giden yok.. sonucu bizimlede paylas :) kan verirsenzz bende yarin vericem eger hastalanmassam tabi:)

Son durum. Nedir kızlar ben 1 hafta önceden göğüslerim şişti ağrıması çabası ayrıca kasıklarımda ağdı var normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Sizleri okuyunca umutlanıyorum umarım hamileyimdir. Uzun süredir bekliyoruz tüp bebek tedavisi için evrak teslim ettik

Son durum. Nedir kızlar ben 1 hafta önceden göğüslerim şişti ağrıması çabası ayrıca kasıklarımda ağdı var normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Sizleri okuyunca umutlanıyorum umarım hamileyimdir. Uzun süredir bekliyoruz tüp bebek tedavisi için evrak teslim ettik
Ben regl oldum:( 3 gun gecikti sonra geldi.. ins sizin vardir bebis

İnşallahhj hamilesindir canım inşallah 🤲🏼 Rabbim isteyen herkese hepimiE tattırsın anneliği. Benimde 3 gün oldu gecikeli bayramdan sonra gidip kan veririm diyodum ama dayanmıcam galiba yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. İnşallah seninde vardır ❤️

Ben adet oldum 3 gun gecikmeyle
Ama bugun sabah kahvaltidan sonra cok kotu midem bulandi ve ne yediysem hepsini sofradan zor kalkarak cikartmak zorunda kaldm.. hic boyle midem bulanmaz ilk kez basima geliyor, ve ara sira sag tarafimda bir agri hissediyorum.. korkuyorum adet olup yine hamile olurmuyym ki? ☹️

Ben adet oldum 3 gun gecikmeyle
Ama bugun sabah kahvaltidan sonra cok kotu midem bulandi ve ne yediysem hepsini sofradan zor kalkarak cikartmak zorunda kaldm.. hic boyle midem bulanmaz ilk kez basima geliyor, ve ara sira sag tarafimda bir agri hissediyorum.. korkuyorum adet olup yine hamile olurmuyym ki? ☹
Üstüne görme yaşan çok diyorlar bence bi test yap yada doktora görün canım en azından için rahatlar

Ya benimde bir sorum olacak kafam çok karışık lütfen yardımcı olun adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif erken gebelik testi yaptım negatif ve ilk defa gecikme oluyor hala da olmadım umut var mıdır? 1 senedir bebek istiyoruz nasip olmadı

Back