• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi negatif cikip hamile olanlar varmi??

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Kizlar merhaba.. 2 ay once bir dis gebelik gecirdim ameliyatla sonuclandi bazilariniz bilir cok zor teshis kondu.. 40 im dolduktan sonra doktora gittim hersey normal hic beklemeyin 2 ay bebek olmassa 2 ay sonunda gel dedi.. 42. Gunumde filan adetim geldi, simdi bu ay bekliyorum ama geciktim 2 gun kadar.. erken gebelik testi yaptim su 20 tl lik satilanlardan adini unuttum, negatif.. tek cizgi.. hastaneye gidip kan vermedim birde araya bayram girdi.. hicbir adet belirtim yok, gogus hasasiyetim yok.. biraz koku hassasiyeti var onceki dis gebelikte de olmustu, belki pskolojik bilmiyorum..

Hic boyle evde yaptigi test negatif cikip hamile oldugunu ogrenen varmi?
Varsa yazabilirseniz cok sevinirim..

Herkese iyi bayramlar🙋🏻‍♀️

Bende aynı durumdayım canım şuan bir gün gecikti. Ben gecikmeden adete 3 kala yapmıştım negatif çıktı. Hala adet olmadıgım için bende acaba mı diyorum kafam karısık

Bende aynı durumdayım canım şuan bir gün gecikti. Ben gecikmeden adete 3 kala yapmıştım negatif çıktı. Hala adet olmadıgım için bende acaba mı diyorum kafam karısık
Cok yipratici bi surec insan dusunmeden edemiyor,baska forumlara baktim negatif cikip kanda cikan cok olmus, kanda bile cikmayip usg de gorunen bile olmus.. bunlari okuyunca insan umutlaniyor.. allah hakkimizda hayrlisini versin:(

Cok yipratici bi surec insan dusunmeden edemiyor,baska forumlara baktim negatif cikip kanda cikan cok olmus, kanda bile cikmayip usg de gorunen bile olmus.. bunlari okuyunca insan umutlaniyor.. allah hakkimizda hayrlisini versin:KK43:
Aynen öyle canım burda çok fazla değişik durumlar var o yüzden hiç okuyup kendinle kıyaslama. İnşllah vardır hamilelik bayram bitene kadar olmazsan zaten belli ki bar bişey. Eczaneler acık mı bilmiyorum acıksa aabah test alıp denesene tekrar

Kizlar merhaba.. 2 ay once bir dis gebelik gecirdim ameliyatla sonuclandi bazilariniz bilir cok zor teshis kondu.. 40 im dolduktan sonra doktora gittim hersey normal hic beklemeyin 2 ay bebek olmassa 2 ay sonunda gel dedi.. 42. Gunumde filan adetim geldi, simdi bu ay bekliyorum ama geciktim 2 gun kadar.. erken gebelik testi yaptim su 20 tl lik satilanlardan adini unuttum, negatif.. tek cizgi.. hastaneye gidip kan vermedim birde araya bayram girdi.. hicbir adet belirtim yok, gogus hasasiyetim yok.. biraz koku hassasiyeti var onceki dis gebelikte de olmustu, belki pskolojik bilmiyorum..

Hic boyle evde yaptigi test negatif cikip hamile oldugunu ogrenen varmi?
Varsa yazabilirseniz cok sevinirim..

Herkese iyi bayramlar🙋🏻‍♀️
Geç döllenme ihtimalide var eğer olmazsan tekrar dene

Aynen öyle canım burda çok fazla değişik durumlar var o yüzden hiç okuyup kendinle kıyaslama. İnşllah vardır hamilelik bayram bitene kadar olmazsan zaten belli ki bar bişey. Eczaneler acık mı bilmiyorum acıksa aabah test alıp denesene tekrar
Elimde bitane daha test var ama 5 tl lik olan basit testten, birde onceki testi sabah ilk idrarla yapmadm onunlada alakasi olablrmi blmiorm :(

Back