Düzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala
- Konu Sahibi abtl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik testi hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Düzenli olarak adet goruyosan ve adet olmadiysan inşallah hamişsindir ben üç kere hamile oldum her üçünde 7 ci haftaya kadar tesde kanda çıkmadı her kesde aynı olmuyoki benimde adetim hep düzenli. Allah'ın izniyle hamis olursun. Bı kaç gün bekle tekrar test yapUmarım. Dokuz aya yakındır uğraşıyoruz psikolojik olarak belirtileri hissetmekten korkuyorum belirtilerim var ama
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Teşekkür ederim
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
Evet olabilir tabi ama 5 gün geçmiş bence yeniden test yapmak için uygun bir zaman. İnşaAllah gönlünüzce olsun sağlıklısı ve hayırlısıDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
Ay çok güzel maşaAllahh kaç çıktı belirtileriniz neydiAyy valla olmuş değer yeni dedi doktor yarın tekrar kan vericem yükselirse kadın doğuma ama doktor hamilesin dedi. Bnce geç döllenme oldu ayy devam eder insalalh ilk gebeliğim düşük olmuştu.dualarinizi bekliyorum
3 4 gün sonra tekrar test yap şimdi neqativ olub sonra pozitiv ola bilir
Senin yerinde olsam kosarak gider kan testi verirdim . Bence gitmelisinDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Belim ağrıyordu.her ay uğraşıyorduk açıkçası evde test yapıyordum ya ne bilim anneler hissediyor galiba.erken gebelik negatif olduğu halde içimde hep ümit vardı. Kaşıntı kaşıntı var ilk gebeligimdede olmuştu. Sağ kaşığım içten kaşınıyor gibi hafif bir ağrı. İnsalalh sağlıkla devam ederAy çok güzel maşaAllahh kaç çıktı belirtileriniz neydi
Gittim değerim 10 çıktı yarın yeniden gdiicem yükselmeye devam ederse gebelik kesinleşecek. Doktor hamielsin dedi devam eder isnallhSenin yerinde olsam kosarak gider kan testi verirdim . Bence gitmelisin
Dün konuşmuştuk sizinle olmuş gebelik haber vermek istedim
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Ay çok tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagina al inseAllahDün konuşmuştuk sizinle olmuş gebelik haber vermek istedim
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
İki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istememGittim değerim 10 çıktı yarın yeniden gdiicem yükselmeye devam ederse gebelik kesinleşecek. Doktor hamielsin dedi devam eder isnallh
Teşekkür ederim daha çok yeniymis 10 değerim yükselirse kesinlesecekAy çok tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagina al inseAllah
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
Yerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falanBelim ağrıyordu.her ay uğraşıyorduk açıkçası evde test yapıyordum ya ne bilim anneler hissediyor galiba.erken gebelik negatif olduğu halde içimde hep ümit vardı. Kaşıntı kaşıntı var ilk gebeligimdede olmuştu. Sağ kaşığım içten kaşınıyor gibi hafif bir ağrı. İnsalalh sağlıkla devam eder
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Allah'ın izniyle yükselir hamiş olursunTeşekkür ederim daha çok yeniymis 10 değerim yükselirse kesinlesecek
Eevt doktor yarında Kan vermemi soyeldiİki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istemem
Yok kanamam olmadı daha yeni ya belki sonra olur akıntım var beyaz akışkan. Ovulasyon kullanmadım. Pek ilişkide olmadı öyle. Yani yumurtlamayı takip ediyordum bu ay birakmistikYerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falan