- 31 Ocak 2021
- 2.773
- 1.340
- 29
-
- Konu Sahibi gurbetkusum35
Ne çıktı sonucun canimİkisi de prodoctor marka
Pazartesi çıkacak sonuçlar, olumlu yada olumsuz paylaşacağımNe çıktı sonucun canim
Hadi hayırlısıPazartesi çıkacak sonuçlar, olumlu yada olumsuz paylaşacağım
4. Günü yap o zaman canımBenim adetim 1 gün geçti. Bugün 2.gün adet olmadım. Sizce testin doğru sonuç vermesi için ne kadar beklemeliyim. Ben gereksiz test yapmak istemiyorum. Tam koyu belli olması için kaç gün geçmeli
Canım naptın kan verdin miİkisi de prodoctor marka
Teşekkür ederim canım. O zaman varsa kesin çıkar değil mi4. Günü yap o zaman canım
Çıkar bebeğim çıkar.Teşekkür ederim canım. O zaman varsa kesin çıkar değil mi
Canım kan verdim ama adetime 10 gün vardı ve negatif çıktı fakat testlerde silik çift çizgiler görüyorum ya testler bozuk ya da bende bi problem var acaba kan testini heyecan yapıp erken mi verdim adetimin gecikmesini beklecem artıkCanım naptın kan verdin mi
Çıkar bebeğim çıkar.
Kan testi içinde çok erken. Ayni şeyi bende yaptım. Ne kadar bilsekte erken olduğunu dayanamıyoruzCanım kan verdim ama adetime 10 gün vardı ve negatif çıktı fakat testlerde silik çift çizgiler görüyorum ya testler bozuk ya da bende bi problem var acaba kan testini heyecan yapıp erken mi verdim adetimin gecikmesini beklecem artık
Gebe misiniz
Benimde 15 mart canim yumurtlama ayin kacindaydi ?Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri