Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi kullanan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm de adetim 14 şubatta bitti bat 6 şubat yapsam mi bende ya şüphelerim var ama çıkmazsa moralim bozulur diye korkuyorm

Benim adetim 1 gün geçti. Bugün 2.gün adet olmadım. Sizce testin doğru sonuç vermesi için ne kadar beklemeliyim. Ben gereksiz test yapmak istemiyorum. Tam koyu belli olması için kaç gün geçmeli

Canım naptın kan verdin mi
Canım kan verdim ama adetime 10 gün vardı ve negatif çıktı fakat testlerde silik çift çizgiler görüyorum ya testler bozuk ya da bende bi problem var acaba kan testini heyecan yapıp erken mi verdim adetimin gecikmesini beklecem artık

Kan testi içinde çok erken. Ayni şeyi bende yaptım. Ne kadar bilsekte erken olduğunu dayanamıyoruz en doğrusu bat ı beklemek ama eminim dayanamayıp kim bilir kaç kez daha yaptırırım insallah pozitif görürüz bu ay

Sizce koyulaşma var mı kızlar

Eklentiler

• 7AA5CD76-C8C4-4C1E-8110-B2ABBC049260.png
    460,9 KB · Görüntüleme: 300
Arkadaşlar merhabalar.. Ben de yumurtlama bozukluğu var bu ay klomen kullandım 1 hafta önce ovülasyon da pik gördüm değerlendirdik.. Adetim 16 martta tam 1 hafta var 2 gün sonra falan erken gebelik testi yapsam çıkar mı.. Adet olucakmış gibi bel ağrım var.. Bir de önerebileceğiniz erken gebelik test markası var mı

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri

2 martta pik oldu canım 3 martta silikti bu günlerde yumurtlarım senin ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…